söndag 10 maj 2015

På tu man hand på smultronstället

Jo men visst var det Fjäderholmarna vi skulle till igår!


Smultronstället med den fina krogen med den fantastiska maten!

Men förtst checkade vi in på hotell. Med fantastisk utsikt!Vackra Stockholm visade sig från sin bästa sida med solsken! Precis som jag önskade ;)

Vi tog en promenad på stan, för att fixa lite lunch och köpa en skjorta till Mannen i mitt liv. Jag var dessutom in och köpte en bit tyg som jag tittade på förra gången vi var inne i Stockholm.
Ett paisleymönstrat sidentyg, som ska bli en klänning till den stundande studenten. Det är jag som ska ha klänningen, inte studentskan. Och ser ni, det kommer passa perfekt till de nya rosa skorna. 

Efter lunch, lite slapparstund och fix på hotellet, tog vi sedan tunnelbanan till Söder, för en drink i skybaren Himlen.

Där satt vi typ en timme och njöt av utsikten, småpratade lite och bara kopplade av. På något märkligt vis hade vi lyckats med att titta fel i båt-tur-listan, och fick fördriva lite tid i Gamla Stan, med en kaffedrink. Det gjorde ju i och för sig inget ;) 

För att få lite tid på klipporna innan middag, så ringde vi och flyttade fram bokningen en halvtimme. Inga problem. 

Så satt vi där på "våra" klippor och bara njöt av det totala lugnet som råder när det inte är högsäsong. Bästa tiden att var på Fjäderholmarna är faktiskt våren eller precis innan de stänger för säsongen, tidigt på hösten. Vi hade "polarn Pål-Råger" med oss också som sällskap ;) 

Det gick bra att trippa fram på klipporna i de rosa skorna. Skorna är fantastiskt sköna, hade dem på hela kvällen. Fast jag hade stoppat ner mina converse i väskan, utifall...
Efter en utsökt tvårätters med både öl, sill, snaps och en regnbåge, så slank vi in en sväng på Fjäderholmarnas bryggeri/pub i väntan på båten. Där var det livemusik och hålligång. En knapp halvtimmes båtfärd och sedan några minuter med tunnelbanan, så var vi strax tillbaka på hotellet. Lite trötta, mycket nöjda :) 

Ja, det var premiären för i år på Fjäderholmarna och jag ser redan fram emot nästa besök!


Maria

6 kommentarer:

 1. Vad härligt ni haft! Det är verkligen ert ställe det där!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Det ser helt underbart ut och vilken tur ni hade med vädret :)

  SvaraRadera
 3. Mysigt och perfekt väder!
  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Underbart. På fjäderholmarna har jag aldrig varit på. rkam

  SvaraRadera
 5. Ni är bara så bra på att ta tid för varann! <3 kärlek <3
  Kram Sandra

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...