söndag 9 oktober 2016

Ölfestival och bröllopsdag!

Sä blev det även söndag... ;) 


Ännu en händelserik helg lider mot sitt slut... Igår tog vi med oss svägerskan och svågern och checkade in på Hotel J ute i Nacka. För säkerhets skull drog jag på mig klänningen från början denna gång ;) 

Efter en god lunch på restaurang J, så gick vi vidare mot Nacka Strand-mässan. För ett besök på årets Öl och whiskyfestival. Vi hängde där några timmar och det var lika trevligt som de två tidigare åren vi varit där. Massa folk, trevliga utställare (bland annat killarna från Göteborg med sitt bryggeri Spike, som vi träffat på ett par ggr) god öl och härlig atmosfär. Jag som inte är inbiten öl-fantast måste nog säga att champagnen från "Guldkula" var det bästa ;) Herren som hade montern, hade bott i min lilla hemstad i Dalarna också ;)
 Allt var välordnat som alltid, förutom att min svåger fick vänta på deras jackor i garderoben när vi skulle gå därifrån. Efter fem-tio minuter påpekade han att han inte hade fått jackorna, och då visade det sig att det inte fanns några jackor på de numren han hade på sina kvitton... Personalen letade runt och det slutade med att både jag, svägerskan och svågern letade i garderoben där. Efter en svart och en blå jacka... Gissa hur många jackor det fanns!!?? Som att leta efter en nål i en höstack ju! Till slut efter säkert en halvtimme kom en kille och frågade mig om jag letade efter två jackor. Då hängde deras jackor på något separat ställe och det hade brustit i kommunikationen mellan personalen. Om det var redan vid inlämningen eller när kvittona lämnades in, det fick vi aldrig någon klarhet i och det spelade ju ingen roll egentligen. Lite trist när sånt där händer! Svägerskan blev lovad ett nytt glas (hon hade tappat sitt som man får vid inträdet) som kompensation men det såg vi inte heller till på grund av brist i kommunikationen ännu en gång... 


Efter mässan gick vi återigen till Restaurang J för att få oss lite middag. Vi åt en jättegod skagentoast och högrevsburgare. Mat precis i min smak ;) Mätta och nöjda avslutade vi kvällen lite soft med ett glas i Hotel J´s så kallade vardagsrum. 

Det blev knappast något nattsudd och det var så skönt att komma upp i tid för att njuta av en lång hotellfrukost. Där vi lyckades gå om varandra vi och vårt sällskap. De hade tydligen redan gått ner när vi smsade och knackade på deras dörr. När vi fick kontakt satt vi på varsitt håll och åt frukost, på två olika våningsplan ;) Vi tog kaffet gemensamt i alla fall :) 


Vi åkte hem i tid och har hunnit med lite stallhäng. Nu blir det soffmys med en film. Och faktiskt så blir det en skvätt Prosecco i de fina champagneglasen som vi köpte med oss från mässan. För idag är det faktiskt min och Mannen i mitt livs bröllopsdag! Hela 23 år har vi varit ett "äkta par". Egentligen hade jag nog helst velat ha "äkta" bubblor, men champagneflaskorna som vi har hemma är bara "helor" och så mycket blir det inte en söndagkväll! ;) 

Skål för kärleken! Och ha en fin Söndagskväll! 


Maria

1 kommentar:

  1. Grattis till bröllops dagen :) Ser mysigt ut när ni checka in på hotell :)

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...