tisdag 28 februari 2017

Lite nytt på skåpet i hallen


Ja, men vad var det jag hade köpt hos mio i helgen, då?? Jo... Bland annat så köpte jag de där mässingsfärgade ljusstakarna som ni kanske såg skymten av i förra inlägget? 


Men jag handlade lite mer än det, faktiskt. För det var ju nämligen så att jag hade fått en fin rabattcheck på 300 Kr om jag handlade för minst 600 Kr. Eller... egentligen var det faktiskt Mannen i mitt liv som hade fått den checken. Det stod i alla fall hans namn på den. Man kan verkligen undra varför det var han som hade fått den? Han är inte mycket för att åka dit och shoppa... ;) 


Eftersom det gick bra förra gången att använda hans check, så tog jag den även denna gång. Och förutom ljusstakarna, så köpte jag en vas. En vas lite inspirerad av Klong, Äng. Ni vet den där med mässingsinsats med olika hål i? Typ en sådan vas köpte jag.


 Lite svårt att se på bilden, men ni kan ju alltid kolla in den närmre på deras hemsida. I alla fall så tyckte jag att den hade ett väldigt fint lock.  Och eftersom den här varianten bara hade ett lock med hål i, och inte en hel insats... så fungerar den fint som burk, om man vill stoppa ner något fint i den. Jag testade med att stoppa ned en litet silvrigt rådjur i den, och det var rätt snyggt, faktiskt. 


Jag tycker att den gjorde sig bra där på vårt svarta skåp i hallen, tillsammans med zebralamporna, ljusstakarna och den antika skrivmaskinen. Har jag förresten talat om för er att jag verkligen TOKGILLAR den där skrivmaskinen??? Har jag? Ja, det har jag säkert. För jag gör verkligen det. 


Förresten så är jag galet nöjd med allt där på skåpet! Och skåpet, tavlor och tapeter med... Och doftljuset... det luktar galet gott, ska ni veta! Nästan så där som man vill att en karl ska dofta... ;) Mmm... ja, det är synd att ni inte kan känna doften...


Maria

9 kommentarer:

 1. Jag fick också den checken och måste såklart ta en titt in där. Fina saker du köpt.Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Hela ert hem verkar vara galet snyggt!!!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack, vad roligt att du tror/tycker det =)
   /Maria

   Radera
 3. Jag kikade också på den vasen när vi var där förra helgen. Men jag köpte så många kuddar och örngott så det blev ingen vas:)
  Snyggt du har det där på skåpet. Och så gillar jag tavlorna också:)
  Ha en fin kväll vännen
  Kram Maria

  SvaraRadera
 4. En underbar känsla när man är så där nöjd. Det ska du vara. Det där ser jättebra ut! Och skrivmaskinen. Den tokgillar jag också!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 5. Vad fint och så skönt att känna sig nöjd. Det gör jag fortfarande inte här hemma men först ska jag få ordning på stugan innan det shoppas mer här hemma. Tror jag. Kram Suss

  SvaraRadera
 6. Så snyggt! Fick ju också en sådan kupong kommer jag på nu. Den kanske har gått ut nu, annars blev jag jättesugen på vasen. Ha en fin dag. Kram Annika

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...