fredag 10 juli 2020

Pina Colada och Kebab, nu är det semester!Jag har hört flera gånger på en radiokanal att det skulle vara "Kebabens dag" idag... 


När jag googlade det, så hittade jag bara information om att Kebabens dag skulle vara 11:e september.  Just det datumet är väl mer känt för något annat, tänker jag... Jag vet inte vilket som är rätt eller fel när det gäller Kebabens dag. Kanske hade programledarna en egen "kebab-dag" idag ;)  Jag hörde också på samma radiokanal att det skulle vara "Pina Coladans dag"  och det fick jag faktiskt upp någon information på när jag googlade det. 


Det är faktiskt helt strunt samma vilket, för min del! Kebab äter jag sällan för att inte säga typ aldrig... men visst en Pina Colada kan ju slinka ner någon gång, kanske främst på solsemester. På tal om semester, så är det precis det som inträffat här hos Wikers idag. Ja, jag har ju semester jämt, tycker kanske någon? Men se det har jag inte. Även om jag inte förvärvsarbetar längre utan titulerar mig "hemmafru", så sitter jag ju knappast och rullar tummar eller pillar mig i naveln hela  dagarna som om det vore semester... 


Men okej då, åtminstone Mannen i mitt liv har gått på semester idag och det gör att VI har semester nu!  Så härligt!  Och det firade vi med Hummer (och annat gott)  och Champagne istället för Kebab och Pina Colada... ;) Och nu väntar badet... fredag, ni vet ;) Maria

11 kommentarer:

 1. Njut av er ledighet nu. Pina colada det är gott det. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Ha nu en skön semester! Härligt!
  Sommarkram från Titti

  SvaraRadera
 3. Härligt med semester, här gick mannen av i torsdags, så nu har vi 3 veckors sammanhängande semester. Jag är ju som du "ledig" nästan jämt, men kallar mig för "arbetande hemmafru" för, som du rullar jag inte precis tummarna ;-) och emellanåt arbetar jag faktiskt som "Normala människor" är så tacksam för att kunna ha det så här förstår att det sticker folk i ögonen men "this is my life" <3 ha det gott på semestern nu! Kram//MariaG

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det fantastiskt att kunna ha möjligheten att inte "behöva" jobba! Jag är också väldigt tacksam över det! Ha en fin semester ni också!
   Kram/Maria

   Radera
 4. Ha en riktig skön semester nu och hoppas att värmen kommer tillbaka också.
  Skaldjur är så himla gott och bubbel i glasen är inte fel det heller.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Kan jag få krypa igenom bilden hem till er? Guldkula, så fantastiskt god och så hummer på det. Fast själv åt jag hummer risotto och drack ett gott glas vitt igår med vännerna på stan. Även här startar semestern.

  PÅ tal om Pinacolada, så har jag ett recept på en Banancolada jag tänkte testa i sommar, kanske blir det en flip eller flop...vem vet?

  Kram kajsa

  SvaraRadera
 6. Härligt med semester. Hoppas ni får bra väder. Kram Eva

  SvaraRadera
 7. Hummer och Champange låter som en betydligt mer lockande än Kebab och Pina Colada. Njut av semestern önskar Ylva H

  SvaraRadera
  Svar
  1. Eller hur!? ;)
   Tack, jag ska verkligen njuta av semestern!
   Kram/Maria

   Radera
 8. Eva i Dalarna12 juli 2020 09:24

  Jag var hemmafru när barnen var små och vi hade 4 barn och hus och trädgård så inte var man ledig inte. Men för att ändå göra skillnad så blev huset ett sommarhus på sommaren, ägnade mindre tid åt städning och gjorde istället roliga saker med barnen på deras sommarlov...Man måste göra skillnad på jobb o ledighet även fast man är hemmafru, för annars blir det bara ett slit tyckte jag.
  Numera jobbar jag natt på ett äldreboende och det är verkligen ingen dans på rosor, så det blir skönt med semester i augusti.

  SvaraRadera
 9. Haha, kebab och Pina Colada! Vilken härlig kombo :-) Det var nog ett bättre val du gjorde. Vi har fortfarande inte testat den där Guldkula. Måste prova nån gång.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...