tisdag 7 juli 2020

Besökare och mina liljor


"Jag fattar inte nånting...

Så sade mitt lilla barnbarn, Lillprinsessan som varit här på förmiddagen och fått kalufsen avkapad hos "Salong mormor".  Vad hon inte fattade, det vet vi inte riktigt. Det är tydligen ett uttryck hon använder väldigt ofta. Alltså... så himla gulligt när en knappa 2,5:åring säger sådana där tokroliga saker ;) 


Men jag fattar heller ingenting... helt plötsligt har besöksstatistiken skjutit i höjden här på bloggen, de senaste dagarna! Först trodde jag att siffran var felaktig, att den skulle minska när jag uppdaterade informationen... men nej... besökarna har varit typ tre gånger så många mot vad det brukar.  Så himla roligt, även om det egentligen inte har någon som helst betydelse. Jag menar, det är ju inte så att jag tjänar något på de som tittar in här.  Men så roligt att fler och fler hittat hit! =) 

Ni som är nya läsare här, får gärna komma med feedback på vad ni vill läsa om, vad ni vill se för sorts inlägg!  Ja ni som är "gamla i gården" får ju såklart också komma med era önskemål ;)  Jag har förstått att många gillar när jag visar inredning från våra tre hus, och att mina outfits-inlägg skulle vara så populära, det trodde jag inte... jag har ju inte ens kläderna på mig alla gånger. Oj, nu lät det som att jag visade mig naken haha... jag menar förstås att kläderna bara ligger framlagda ;) Ni ska absolut slippa se mig naken, jag lovar!!! 


Nej, då är detta fång med rosa liljor en betydligt snyggare syn! Jag kom ju plötsligt på att jag hade fått ett presentkort hos Interflora, av en förskolefamilj för ett par år sedan. Och det visade sig att det var sista dagen att utnyttja det förra måndagen, så det fick bli två buntar med liljor. 59Kr/ bunt och presentkortet var på 100 Kr, så det blev sex långa fina kraftiga liljor för i princip 18 Kr! 

De lyser upp tillvaron med sin närvaro i vår "lounge" här hemma.  Jag har nog sagt det förut att liljor är en av mina favoritblommor! Liljor, rosor, pioner och hortensia är nog de främsta favoriterna som jag verkligen känner att de är just favoritblommor! Helst ska det vara vita blommor. Röda rosor funkar ju självklart! Och blå hortensia är ju något speciellt... Liljorna ska helst vara vita, annars som här... rosa. 


Fråga mig inte hur det hände, men orden "mina liljor" dök upp i mitt huvud idag när jag tänkte på att jag haft besök av två av döttrarna idag, att jag hade haft besök av två av "mina liljor"...  Många kallar ju sina barn för sockersöta saker på blogg och instagram, kanske främst när det gäller yngre barn och inte 21-27:åringar... ;) Det är ärtor, sockertoppar, skatter, sessor m.m m.m... Lillprinsessans mamma kallar lillprinsessan  för Loppan, på instagram t ex. 

Så helt plötsligt blev mina fyra döttrar mina fyra liljor ;) Maria 

6 kommentarer:

 1. Så kul att läsarna har ökat , men du skriver så bra o intressant tycker jag, en blogg man måste in o kika hos varje dag. Gillar dina outfits inlägg mycket .,Både med kläder på o utan. Haha ha nu fick jag till det , men du vet hur jag menar tror jag . Gillar alla andra inlägg oxå för den delen , ha en fin tisdag //Christina

  SvaraRadera
 2. Hej vännen! Grattis till alla besökare, så roligt. Ert fjällhus är så jättefint.
  Här hemma har vi börjat projekt "bygga ny uteplats/trädäck.
  Ha en fin kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Roligt när besökarna ökar i antal en tidigare.
  Men har man hittat hit vill man vara kvar och så tänker nog många för dina inlägg är bra oavsett vad du skriver om tycker jag.
  Fint namn på dina döttrar.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Jag tycker om din blogg som den är redan, just därför jag följer den och så fina liljor helt klart rosa

  SvaraRadera
 5. Ha ha, jag klar mina döttrar för mina troll.
  Liljor är underbart vackra. De ser så eleganta ut
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med fler besökare på bloggen. Jag tillhör ju de nytillkomna och gillar det du skriver. Inte en massa reklam men blandade inlägg om både det ena och det andra, precis det faller mig i smaken.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...