söndag 19 juli 2020

Innepysslardag


Idag har det regnat hela dagen hittills. Vi passar på att pyssla lite inomhus. 
Två till ungdomar åkte hemåt i förmiddags och strax därefter åkte barnfamiljerna på utflykt ner till Göteborg. 

Jag hade egentligen tänkt att jag skulle passa på att måla några lister nere i den där hallen som håller på att renoveras och snyggas till. 


Men så hamnade jag i badrummet nere på källarplan (eller souterrängplan eller vad man ska säga) och storstädade där, och det var nog lika bra att jag inte drog igång med målningen för jag fick vara assistent åt Mannen i mitt liv när han rev ur det där köket där nere.  

Han behövde liksom hjälp att öppna ytterdörren med jämna mellanrum för att slänga skräp ute i containern, så jag sprang lite ut och in ur det det där badrummet mest hela tiden. 


När badrummet var färdigstädat tänkte jag att det var lika bra att stryka lite tvätt och att städa tvättstugan, så jag slapp att bli i vägen med målningen av listerna... 

Så nu är både badrum och tvättstuga rena och fräscha. Jag har också hunnit med att städa skafferiet, kasta gammalt och organisera lite. 


Nu sitter jag i köket, nyduschad och mest väntar på Mannen i mitt liv, för jag hade tänkt att vi skulle äta lite ost och charkisar... så här på söndagseftermiddagen. Det var över en timme sedan som jag föreslog det och jag tyckte att jag fick något svar typ "Ja, jag ska bara...."

Idag bjuder jag på några bilder från vårt sovrum här i Wikers Bohus. Det har ju inget med texten att göra egentligen men kanske lite mer inspirerande än om jag hade knäppt några bilder på skurhinken, eller kofoten ;) 
Maria

3 kommentarer:

 1. Fler är Alfons Åberg som säger så 😁.
  Ha en fin söndagskväll.
  Kram carin

  SvaraRadera
 2. Men ohh så thjusigt =), gillar skålarna på byrån

  SvaraRadera
 3. Vilket fint sorum ni har , mysigt o hemtrevligt :) //Christina

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...