onsdag 5 april 2017

Symmetriskt och klassiskt i vardagsrummet. (och en hel del har hänt på fyra år...)Tänk vad relativt små medel kan göra en enorm skillnad. Vi har köpt ett till likadant bord och en till likadan lampa till vardagsrummet, som vi redan hade innan på ena sidan av soffan.


 Så numera står det ett runt bord med en sådan där maffig lampa på bägge sidor om soffan! 


Det som skiljer lite åt, är så klart det övriga piffet, de andra inredningsdetaljerna.  


Det blev en helt annan känsla än när golvlampan stod där i hörnet! Nu blev det en skön symmetri, och den där "Ralph Lauren inspirerade känslan" som jag är ute efter, den förstärktes ytterligare. Eller hur!? 


Vårt vardagsrum har genomgått en förändring det senaste året, eller dryga året. Ingenting just ser ut som när vi flyttade in 2012. 


Jag upptäckte att det är nästan exakt tre år sedan som vårt hem fanns med i tidningen "Drömhem & trädgård", och då är det nästan fyra år sedan reportaget gjordes.  Det är nog faktiskt bara soffbordet som är detsamma. Vill man, så kan man se några bilder från reportaget i det  här blogginlägget. 


Vi känner oss väldigt nöjda med förändringen, det känns som att vi verkligen hittat vår stil. En lite mer mogen och klassisk stil, helt enkelt. Några små förändringar är kvar att göra. Jag vill till exempel ha nya ytterkrukor och så ska ju vardagsrummet förstoras lite. Ja, just det kanske inte var en direkt liten förändring, kanske... ;) Maria

2 kommentarer:

 1. Fantastiskt fint! Du har verkligen lyckats med RL-känslan! Du har stil, damen!

  SvaraRadera
 2. Så himla fint och vilken skillnad:)
  Mer ombonat och sofistikerat med de nya sofforna och fåtöljerna på var sida.
  Gillar med symmetrin med två bord på var sida om soffan - super!
  skönt när man landar i det man vill ha och bara gör mindre förändringar med kuddar och så efter säsong:)
  Kram Anna

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...