fredag 27 april 2018

Swish...... så var det helg igen! Haha... tur man inte är beroende av att göra sina inlägg varje dag, för att "överleva" ;) Som hobbybloggare kan jag leva med att inte leverera varje dag, och därmed tappa något antal i besökare per dag. Det gör mig ingenting. Så vad har jag gjort istället på fritiden?


Ja, den gångna veckans kvällar har gått till (förutom det vanliga med hem och hushåll)  promenader, en AW med närmsta kollegerna, besök i bilaffärer... ja ungefär vad som hunnits med. Plus att vi går runt och är nyfikna på hur det går med fasaden på vårt Wikers Bohus. Den ständiga längtan att åka ner, finns ju alltid och snart så... 


Igår och idag har jag lagt ner lite tid på att snygga till och fräscha upp uterummet. Jag har köpt en enfärgad matta och bytt ut den "persisktmönstrade", plockat bort några kuddar i soffan... Ja, ni läste rätt! Fyra har blivit två och jag har funderat lite på om jag skulle ge mig själv köpstopp vad gäller kuddar och piff? Men jag har bestämt mig för att inte göra det, det blir så trist när jag bryter mot reglerna ;) 


Ett par fina passande ytterkrukor har jag hittat i byns ica-butik. Passar ypperligt till mina kuddar som går i samma färger!


Lampan har flyttat upp från kistan till fönstret och en glaskula klädd i nät (vad de nu heter???) har också  tagit plats i fönstret. Känns mycket luftigare efter denna insats. Ikväll tror jag minsann att det kommer att serveras en Aperol Spritz i detta uterum. Sen blir det fredagsbad! Trevlig helg till er! Maria


2 kommentarer:

 1. Det verkliga livet pågår ju. Klokt val att inte bli uppstressad över bloggen. Det är ju trots allt lite av ett hitte-på. Även om det är hur roligt som helst, om du frågar mig.

  Tror de där kulorna i nät är tyngder till fiskenät.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. I like your blog,I sincerely hope that your blog a rapid increase in
  traffic density,which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...