torsdag 12 april 2018

Tankar


 Undrar just hur mycket tid jag spenderat här den gångna veckan? 


Bland dessa kuddar? 


Undrar också om "Hem till Gården" alltid funnits? Och alltid kommer att finnas...? Ingenting jag följer, men den där signaturmelodin, den känner man igen. Alltid när man är förvisad till soffläge, så finns den där på TV... utan att man ber om den, Hem till gården... Kl 12 varje dag?Apropå hem till gården... Ibland vill jag också bo på en gård. Jag trivs jättebra i vårt hus, jag gillar vårt hem väldigt mycket men jag kan inte säga att det är här jag ska bo för evigt, tills det är dags för mig och Mannen i mitt liv att checka in på hemmet.


Jag, eller rättare sagt både jag och Mannen i mitt liv, bär fortfarande på en tanke om att flytta ut mera på landet. Vi hade den tanken för ett antal år sedan, var intresserade av en tomt utanför samhället, mera ute på landet, men barnen var fortfarande i behov av skjuts så det blev inget den gången. Det blev den här tomten istället, där vi bor nu. Men nu är ju läget annorlunda, livet ser annorlunda ut, bara ett barn bor kvar hemma... 


Nåja, det är inget vi går och tänker väldigt mycket på och direkt planerar, vi hade tankar om att flytta in till stan också, men det kommer nog dröja... vem vet, det kanske blir varken på landet eller i stan, det kanske blir vid havet vi kommer bo...


Det ligger i framtiden. Men nu är nu och nu bor vi här i det här huset. Och trivs som sagt jättebra med det! 


Det där med att bo... brukar ni också titta på "Vem bor här"? Om ni gör det, så kan ni säkert inte låta bli själva att gissa vem som bor var. Brukar ni fundera över om det är lätt eller svårt att placera er i rätt hem, om ni vore med i programmet? Jag kan inte låta bli att tänka den tanken.


 Undrar om det syns att det är jag som bor här? Undrar om man kan utläsa intressen och livsstil bara genom att gå runt hemma hos oss? Om man känner mig eller oss, så tror jag att man lätt kan se att det är vi som bor här, genom att titta runt på detaljer, men om man aldrig mött mig, undrar om det är lätt då? Under tiden som jag fortfarande hänger här och tänker... så tänker jag mig till ett fortsatt tillfrisknande. Jag tror att det ska fungera!  Idag var första morgonen som ögonen inte satt ihop när jag vaknade! Tankens kraft, ni vet...Maria

4 kommentarer:

 1. Skönt att du känner dig lite bättre. Jag hoppas kunna skriva till dig på vägen hem, vi har ju några timmar i bilen;).
  Mysigt att läsa om hur du tänker och funderar, tänk att vart och hur man ska bo är ständigt aktuellt fastän man inte egentligen tänker på det. Lustigt är det. Vill ju alltid flytta till landet när vi varit där:).
  Ni har det så fint hemma, snyggt och smakfullt.
  Japp, jag tittar på Vem bor här, har ju missat några avsnitt som jag får ta igen när vi kommer hem. Har faktiskt också tänkt i de banorna om man kan "se" att det är vi som bor här:).
  Ta hand om dig och krya på dig
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Ni har så fint hemma. Verkligen smakfullt och genomtänkt.
  Krya på dig nu!
  // M-L

  SvaraRadera
 3. "Vem bor här" kan man ju inte missa! Så kul att se och gissa vem som bor var. Och vilka härliga hem de har visat hittills denna säsong. Verkligen inspiration!
  Det där med boende känner jag igen, drömmen om att flytta ut på landet... Vi har varit på väg några gånger, men stannat där vi är av olika orsaker, barnen bl.a. Och visst skulle det vara roligt att liksom "börja om" med ett annat hus? Men också massor av extra jobb!
  Kul förresten att se att du fortfarande bloggar! Själv har jag nyss startat igen, efter ett par års paus.
  Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Ett vackert hem som du/ni har. Klart man ska ha drömmar om sitt boende, även om man kanske aldrig förverkligar dom. Har sett dom tidigare gångerna när programmet gick. Givetvis försöker man lista ut vem som bor var. Och om dom skulle kunnat lista ut att det var jag som bodde i mitt plays.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...