måndag 30 april 2018

En kopp kaffe, kanske?


Hallå denna Måndagskväll! Är ni långlediga,  eller har ni som jag jobbat denna "klämdag"? Jag valde att inte ta semester eftersom vi ändå inte ska göra något speciellt. Bara vara hemma och grilla lite enkelt. Jag har nyss kommit hem från jobbet, hade stängningen och det var barn kvar som vanligt, så det gick inte att ta ut komp heller ;) That´s life i min branch ;)  Hemma möttes jag av en ny snygging på köksbänken.


En Nespresso, så nu har jag fått mig en kopp gott kaffe.  Självklart har många av er en sådan redan, men vi har i många år kört med perculatorbryggare och de senaste åren har det varit Mockamaster. Båda de gör ju riktigt gott kaffe, om man väljer ett gott kaffe... Men den senaste tiden har vi pratat lite om att köpa en Nespresso. När jag är själv hemma och vill ha en kopp kaffe har jag tänkt att det hade varit praktiskt med en kapselmaskin av något slag. Jag har kikat lite på vad det finns för olika varianter och både jag och Mannen i mitt liv har varit inne på just en Nespresso. Modell hade vi inte diskuterat så den saken tog han i egna händer, kan man säga. Det var nog inte den billigaste direkt, men snygg är den och kaffet smakade gott! Så nu får man botanisera runt och hitta sin favoritkapsel ;) 
Så vad hittar ni andra på denna Valborgsmässoafton? Fest? Brasa? Grillning? 
Maria4 kommentarer:

 1. Det var en riktig snygging där på bänken. Vi har också en Nespressobryggare och säger att vi tar en finkaffe när vi tar en sådan kopp. Vi skickade jämt efter våra kapslar från Nesspresso när vi bodde i Sverige. Men nu snart får vi ta en resa till Murcia och inhandla nya kapslar. Ha en fin Valborg.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Grattis till en snygg Nespressomaskin. Han valde en snygg modell, mannen din. Vi har också en, och Daniels favoriter är Dulsao, Linizio Lungo och Cosi.
  Här blev det pizzakväll:).
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Nej det var nog inte den billigaste, men nog den stiligaste! Riktigt fin!
  // M-L

  SvaraRadera
 4. I really like your post good blog on site,Thanks for your sharing.

  ดูหนัง

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...