tisdag 10 april 2018

Fågelkvitter och snart snöfritt...


Dagens status. Jag var ut med vovven här tidigare på dagen, då kvittrade fåglarna i skogen. Så underbart! Och det är nästan snöfritt nu!Det ligger lite snö kvar precis in mot trädäcket, det som skuggas av huset...


Jag har inte kommit mig för att ta mig ur pyjamasen idag...  Ögonen är möjligen lite bättre, host och snor snarare sämre...men vågar man hoppas på att bli frisk till helgen? Vi har ju en tripp inbokad i helgen, jag och  Mannen i mitt liv... Jo, jag hoppas på att bli frisk, det måste jag ju! Vill inte ställa in i helgen igen... 


Under de få minuter som jag var ute hann jag lyssna på fåglarnas sång, dra in vårluften i näsan och känna att jo, nu är det vår!!! Njuta av en klarblå himmel och sooool!!! Jag har inte varit ute sedan i torsdags... Bara snabbisar ut med vovven, inget annat. 


Kände att jag behövde lite mera frisk luft. Så nu ska jag ta en kopp te och gå ut och sätta mig i solen inlindad i en filt några minuter.  Med solglasögon på förstås! Jag har fått ögonskölj hemköpt åt mig och genomgått den proceduren, kändes faktiskt bättre efteråt. 


Maria
3 kommentarer:

 1. Härligt att våren är påväg och att du piggar på dig!
  I stort sett är det snöfritt på vår tomt men det behöver torka upp lite. Var ute en sväng vid 20:30 igår och då prata fåglarna jätte mycket. Var lite häftigt att lyssna på.
  Ha det bra.
  Kram Kia

  SvaraRadera
 2. Så skönt att det börjar bli snöfritt och att våren verkligen är på G.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Stackars dig, så jobbigt med ögonen och snuva. Skönt ändå att du kan vara ute en pyttestund och få lite vårluft i dig. Det gör gott.
  William är hängig och tjock i halsen, så han har mest legat i soffan här de senaste två dagarna. Får se om han orkar följa med till Split i morgon.
  Skönt att ni har nästan snöfritt nu. Jag hoppas få se knoppsprickning på björkarna när vi kommer hem. Kanske lite optimistiskt :).
  Ha det så gott du kan och krya på dig
  Kram Maria

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...