söndag 8 april 2018

En vårsöndag

 
Jo men nu är det i alla fall vår på riktigt! En fjärdedel av april har gått och snart har halva april passerat! Snön ligger inte lika tjock på gräsmattan längre, herre jisses vad skönt!
 


En riktigt fin söndag i april har vi här där jag bor. Termometern visar på 14 grader. Hur härligt! Vad som däremot inte alls är härligt är att jag dessvärre inte är bättre i mina ögon... nu är båda ögonen svullna och kletiga och sticker och svider och värker. Värker i halsen gör det också, hostar och framför allt nyser... Stavas F Ö R K Y L N I N G  helt enkelt.


Jag njuter av solen och ljuset som sipprar in genom alla fönster. (Blir varse om att det är dags för fönsterputs...) Knipsar av ett par bilder på vårt uterum som blev av med "vinterkuddarna" för bara ett par veckor sedan... Nu är de blå-vit-beigea på plats
 igen. Hemsydda de med. Jag gillar de mycket men har fått en liten känsla av att vilja ha något mera "lugnt", alltså mer enfärgade kuddar i vitt och beige och kanske någon blå.
 
 
Blått är riktigt fräscht tycker jag. Speciellt om våren och sommaren, men nu sedan vi har Wikers Bohus så känns det som att jag lever ut min blåa dröm där så mycket att det inte behöver vara så mycket blått hemma. Jag är nog lite mer på väg tillbaka till enbart det svart-grå-vit- brun-beigea igen verkar det som... Eller...jag vet inte....? Jag är verkligen en inredningsnörd och ägnar mycket tid åt att hämta inspiration via olika kanaler, och då blir jag ibland lite "ombytlig" haha... Och om jag byter kuddarna, så kan det ju hända att de här flyttar in i Wikers Bohus ;)
 
 
 
Maria

8 kommentarer:

 1. Härligt med vår. Jag känner med dig som är förkyld, jag verkar ha fått något nytt skit och är väldigt risig. Kul att ha två ställen att flytta runt kuddar med mera på. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Så härligt att våren äntligen har infunnit sig. Bra idé med kuddarna att flytta dom vidare till Bohus. Så dom inte bara lägsta undan.
  Krya på dig.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Ombyte förnöjer heter det ju :) Hoppas du kryar på dig fort. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Krya på dig vännen!
  Kram Maria

  SvaraRadera
 5. Ja, äntligen kom våren som vi såååååå väl behöver.
  Sol och värme, halelulja!
  Kram Anna

  SvaraRadera
 6. Å Krya på dig vännen <3

  SvaraRadera
 7. Det är underbart med vår! Jag gillar verkligen kuddarna, ser så vårigt ut.

  SvaraRadera
 8. Ert uterum alltså....sååå fint och jag önskar vi också hade ett sådant. Ta nu hand om dig. Stor kryakram. Tina

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...