fredag 13 april 2018

Fredagsblues


Blått har med tiden blivit en stor favoritfärg hos mig!  Många av mina kläder är blå och mycket i inredningen är blått. Speciellt i Wikers Bohus! Blått är nog nästan ett måste i ett hus vid havet!? I alla fall tycker jag det! Blått hör sommaren till väldigt mycket! Just till sommaren blir mitt nya mobilskal perfekt!


Jag är väldigt förtjust i mitt blåblommiga porslin som jag har här hemma.  Tycker att det är så vackert och det passar så bra här hemma hos oss. Jag äter havregrynsgröt till frukost varje vardagsmorgon och nog smakar den lite extra gott i den blå skålen? Muggen används oftast till kaffe, men jag kommer att köpa på mig de större kopparna också, för att dricka te ur.  Det är förresten något jag önskat mig när jag fyller år i nästa vecka.  Perfekt att önska sig "samlarporslin" i present!  Jag önskar mig även den andra varianten av  Ostindia, den första varianten som just bara heter Ostindia, som jag har i Wikers Bohus. Detta är ju "Ostindia Floris", en uppdaterad "modernare" version av Ostindian. 

(och nej ingen sponsring eller samarbete alls, som vanligt bara äkta "dela med sig" ;) )Maria
3 kommentarer:

 1. Ett vackert porslin och toppen när man kan önska sig sådant när man fyller år. Då får man till en servis lite snabbare ;-) Ha en fin fredag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jamen det är ju så fräscht med blått. Tycker det är jättesnyggt... hos andra. Inget jag har direkt i min färgskala hemma. Det har bara bllivit så.

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej, Blått och vitt är en klar favorit. Så klassiskt och så krispigt. Är man modig kan man slänga in lite rött i den mixen och då blir det verkligen lite mer amerikana över det hela.
  Ha det gott!
  Kram, Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...