lördag 14 april 2018

Matbord, öl och en kokbokNej... jag kan inte hålla mig riktigt... jag bara måste visa en liten liten glimt av vår nya matgrupp... Den är så fin och det blev SÅ bra... jag är så otroligt nöjd och jag kan inte förstå nu så här i efterhand hur jag kunde känna mig tveksam? Men jag tror att det berodde på ljuset i affären? Mannen i mitt liv tyckte som jag, han är också nöjd vilket är riktigt skönt eftersom det inte spelade någon roll för honom om vi köpte nytt eller ej... "Spelar ingen roll?"  Jag undrar om det spelar roll att byta bil då och då...? ;) 


Igår hittade jag ett tips på öl, hos den här bloggerskan. Titta in och läs vet ja! Det är hennes man som recenserar öl och eftersom jag egentligen inte är någon "ölnörd" eller knappt "öldrickare" över huvudtaget... men ändå kommit på att jag faktiskt gillar dessa sura öl med fruktsmak, rätt bra, så bad jag Mannen i mitt liv köpa hem några flaskor eftersom den fanns i vår reglerade butik. (puh, vilken lång mening det blev...) Den var verkligen lättdrucken och helt okej! 


Vi delade den till maten, jag och Mannen i mitt liv och för mig är det alldeles lagom mängd med en s k  "galopp". Vi åt Grönkålsgratäng till och enligt mig passade det väl helt okej! Smaken är ju som baken... Någon som verkar ha koll på smaker och vad som passar ihop är nog killen som kammade hem titeln Sveriges mästerkock 2018. Jag har beställt hem hans kokbok. Jag har följt hela tävlingen och det har varit så spännande. Eftersom jag knappt ser på TV och än mindre den här typen av tävlingar så var jag ju "tvungen" att köpa boken, dessutom signerad... ;)  Å så är jag ju lite svag för fina böcker som kan ligga framme... Maria4 kommentarer:

 1. Ser fint ut det lilla man ser. Skönt när man känner att man gjort rätt. Ha en fortsatt fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Hej Maria,
  Tusen tack för dina kommentarer på min blogg! Jag tycker att det är så snyggt med lite mörkare träslag mot det vita. Så elegant!
  Vad gäller öl så tycker jag att de första två klunkarna på en iskall öl är allra godast och sedan får någon annan dricka upp resten :-) Det kan vara gott med maltsmaken och då räcker ett par klunkar. Jag tycker att man blir alldeles för mätt i magen av öl, stinn på något vis.
  Ha en fin dag!
  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 3. Men va kul att ni testade den, är ju själv ett stort fan av suröl. Nu ser vi fram emot i början på maj när vi drar till Köpenhamn för att besöka Mikkellers stora ölfestival. Där lär vara mycket bra öl..... Om du inte testat, beställ Örebrors brygghus hallonöl, vunnit en hel del priser och är den bästa jag smakat. Ha nu en fin dag. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Jag tycker att man blir alldeles för mätt i magen av öl, stinn på något vis.


  Genting Crown

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...