onsdag 23 augusti 2017

En resväska helt klart "to die for"!


Jag gillar gamla resväskor, hattaskar, trälådor, koffertar och sånt liknande. Jag hade lyckan att få en brun gammal resväska av min storasyster för ett antal år sedan. Den rymmer en mängd cd-skivor som vi troligen aldrig kommer nyttja... Nu agerar den avställningsyta tillsammans med en vinlåda och hattasken som är efter min farmor. 


När min vän konstnären Charlotta lade upp en tavla föreställande en trave gamla resväskor på instagram, ja då var jag ju helt såld! Och nu är tavlan också såld! Till mig! Den hänger där i den nya läshörnan uppe i vårt allrum. Jag tokgillar den! Hon hade målat en med vita resväskor också, i samma retro-stil. Men jag fick bärga mig, jag tyckte inte att jag hade platsen. 


Nu har jag hittat en riktig snygg resväska, ny fast i gammal stil som verkligen är en resväska "to die for". Den finns i några olika färger, men jag har totalt tok-förälskat mig i den creme-vita! 

Den finns i flera storlekar men den här i lagom storlek för att vara borta en natt upp till en  långweekend typ, den skulle passa mig perfekt. Om jag reste mycket i jobbet, eller om jag reste mer privat än vad jag faktiskt gör,  så hade det kanske funnits skäl att investera i en. För den är dyr... den här kostar i runda slängar 4000Kr!  Tycker man det är värt att punga ut en femhundring till, får man en ficka utanpå också. 

bilder från nätetJa, det är verkligen en resväska som jag suktar efter... Undrar om alla våra "småresor" med hotellnätter är skäl nog att köpa en så dyr resväska? I och för sig kostade våra Samsonite-väskor också en rejäl slant, men den här är ju lite mer "för att det är kul" ;) Jag lovar att alla mina klänningar skulle slåss om att få krypa ner i den om de hade chansen ;) 


Maria
13 kommentarer:

 1. Den var ju hur snygg som helst, och jag tycker absolut du ska slå till:). Ni är ju ute en hel del på weekendresor, mycket med än oss, så jag tror det vore skäl nog. Tänk så extra nöjd du skulle vara varje gång:). Vilket fint minne att ha en hattask efter din farmor.
  Tavlan är jättefin också, en mysig hörna.
  Ha en fin dag
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej hej Maria....jamen så mycket som ni reser så borde ju dina klänningar på åka så där "kungligt"...;)
  Vad fin tavlan var och ditt resväskebord är också jätte fint...liksom de gröna kuddarna i vardagsrummet.. jag äääääälskar grönt..;)
  Å Babyshower...åååå såååå mysigt...längtar så tills jag får vara med och ordna det...
  Å så ditt spännande inlägg om vad som lockar läsare...jag har heller ingen aning... jag läser också de bloggar jag följer oavsett rubrik eller bild...... Å jag gillar ju bloggar som är som jag försöker få min... lite av varje...livvstil men sen är det ju inredning som lockar mig allra mest, det måste erkännas...fast de bloggar som din som jag följt länge och man typ "känner" varandra så är det ju jätte roligt att se mer av familjen också...
  Haha...ja det är svårt det där...kraaaaaam

  SvaraRadera
 3. Heeeej där,
  Ja, det var verkligen en superfin tavla, kul när någon nära gjort den med :)
  Å, behöver med en bättre resväska, men samtidigt tycker jag inte det är en jätterolig sak att köpa, men vill gärna ha en fin, så det är lite motsägelsefullt ;-)
  Sen reser vi ju tyvärr inte så mycket, men jag tycker helt klart du ska ha en så fining :)
  Ha de gott!
  Kram Anna
  Ps: ja, det är spännande, en nervstressande med... visningsvecka den här veckan ;)

  SvaraRadera
 4. Den var ju jättesnygg! Tror absolut att dina klänningar skulle passa perfekt däri. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Den var ju jättesnygg! Tror absolut att dina klänningar skulle passa perfekt däri. Kram Eva

  SvaraRadera
 6. Åh så snygg så klockorna stannar! Köp!!!

  SvaraRadera
 7. Jisses vad fin postern med väskorna var. Mee Like...

  SvaraRadera
 8. Som gjord för dig och dina klänningar!
  //M-L

  SvaraRadera
 9. Du behöver nog inte fundera på om du har råd att köpa den. Ni verkar ha det gott ställt

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hon funderade inte på om hon hade råd. Hon funderade på om hon hade skäl nog ;)
   // M-L

   Radera
 10. Åh vad jag tyckte om tavlan med resväskorna!

  Haha, en klänningsfight det hade man velat se ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 11. It was how nice it was, and I absolutely think you should turn it on :). You are on a lot of weekend trips, much more than us, so I think that would be enough. Think so extra happy you would be every time :). What a great memory of having a hat after your grandmother.

  หนังเกาหลีใหม่

  SvaraRadera
 12. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  Animation

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...