torsdag 24 augusti 2017

Fågelskräck


Jag gillar inte fåglar... eller jag gillar inte när fåglar flaxar runt. Gillar inte när de flyger precis ovanför mitt huvud eller om de sitter runt fötterna och flaxar upp nästan som om de skulle omringa en... eller ännu värre gå till attack...


Nej, jag har nog faktiskt en viss "fågelskräck". Men jag övar på att bara strunta i dem, när de kommer nära... småfåglar kan vara okej, de flaxar ju inte så där hysteriskt. Men A L D R I G att jag skulle köpa mig en burfågel... Hu, vad hemskt och ha den flygandes lös inomhus!  Jag får ju panik om det flyger in en fågel genom en öppen dörr!!!


Men låtsasfåglar klarar jag av! Jag blev så glad igår när jag stötte på den här anden (änder är ju faktiskt väldigt fina och flaxar inte hysteriskt heller;) ) eller vad det nu föreställer? Det var inte alls länge sedan det dök upp i mitt huvud att en sådan här trä-pippi skulle passa in på ett alldeles speciellt ställe...  Jag köpte med mig den och undrar om jag ska köpa den som var lite större också...? Är det sådana här man kallar "vättar", förresten? 


Lustigt nog så hade jag bara någon dag innan beställt en blus med fåglar... som jag hämtade ut idag. Den kommer från Saint Tropez/MQ och kostar bara några hundringar. Billigt och bra när man vill testa om det är ens grej att gå runt med fåglar... Vad tycker ni om fåglar som flaxar och om fåglar på kläder? 


Maria

2 kommentarer:

 1. När jag bodde hemma hade jag först zebrafinkar, Lisa och Sluggo, och sedan en gul undulat, Maja. Sedan la jag ner det där med fåglar:)
  Din blus är jättefin. Anden är så söt, jag har sett en större variant som man hänger på väggen som jag skulle vilja ha. Tips; har ni varit på Lantz möbler i Hunnebo?
  Jag gillar inte fåglar som flaxar omkring och när de kommer in en vild småfågel vill jag helst springa ut:)
  Ha en fin fredag och helg
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. I enjoyed over read your blog post.
  Your blog have nice information, I got good idea from this amazing blog.
  I am always searching like this type blog post. I hope I will see again…
  Animation

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...