fredag 18 augusti 2017

Fredagsfeeling med utsikt från soffhörnet...


 Idag är nog första fredagen på ett tag som det verkligen varit den där riktigt riktiga fredagsfeelingen? Semestern är slut och man börjar komma in i vardagen med jobb igen.  Detta är också en hemmahelg för oss. Vi gör så mycket på helgerna så det känns nästan "ovanligt" att vara hemma... haha... ;) 


Jag vaknade redan före kl 05:00 imorse och kunde inte somna om, trots att jag somnade efter 23:30 igår.... När jag legat typ 45 min utan att somna om, klev jag upp och drog iväg ut på en 40 min motionsrunda. Sedan har det rullat på med städning och fredagshandling och lite lantluft ute vid stallet. Jag hann med en kort återhämtning i soffhörnet också ;) Liiite trött på eftermiddagen efter den tidiga starten imorse ;)  Och nu... ja, nu blir det hemgjorda grillade hamburgare, grillade med "rökspån".  Ett glas rött är upphällt och efter middagen blir det bubbel ute i bubblet. Tror minsann vi firar fredagsfeelingen med ett lite "bättre" bubbel idag! Kanske ska återkomma med vad det blev, för det är lite speciellt med den flaskan jag tänker på... Nyfikna? ;)  


Maria

7 kommentarer:

 1. Japp, nyfiken! :-)

  Ha en fortsatt fin kväll!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 2. Har också fredagsfeeling i soffan, självklart nyfiken på vilket bubbel det blev. Kram Eva

  SvaraRadera
 3. Vacker vy från soffhörnet... och vad blev det för gott i glaset?! Jag öppnade en nerkyld flaska av "vardagsbubblet"...;)
  Mina tankar från ditt förra inlägg, om ytlighet... På nåt vis när jag började blogga så "drogs man med" i någon sorts karusell, där shopping och allt det nya ytliga kändes viktigt och absolut roligt, och som sagt, det lockade läsare...! Nu känns det som om jag mer har landat med bloggen, skriver om det "jag vill" inte vad som lockar mest läsare.. Av det ytliga shoppandet finns det knappt nåt kvar av alls, jag köper bara det jag absolut vill ha och behöver.. Sällan infalls-shopping..! Skulle kunna skriva hur mycket som helst här...skratt* Får nog göra ett blogginlägg jag med om hur jag tänker och tycker..;) ;) Men summa summarum så står jag mer med fötterna på jorden nu och mina egna blogginlägg handlar mer och mer om det än det "ytliga", även om det är kul och fint att läsa och titta på hos Er andra.
  Hur tänkte jag nu...? Nu blev det ju om mina tankar kring min blogg....skratt* Kör på som Du gör med din blogg tycker jag, för det är ju det som är just Du :)
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 4. Så vackert hemma hos dig från soffhörnet .... ❤️
  /Kram & ha det så gott!

  SvaraRadera
 5. Så otroligt snyggt hemma hos er! Verkligen classy! Skulle gärna vilja se mer av drinkvagnen (?) som skymtar där i bakgrunden. Är själv på jakt efter en snygg sådan.
  // M-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack snälla för de orden! Vad glad jag blir! Får göra ett inlägg med drinkvagnen tror jag, det är flera som påtatalat att de vill se mer av dem tidigare ;)
   /Maria

   Radera
 6. So incredibly nice at your place! Really classy! Would like to see more of the drinking cart (?) That looks there in the background. I am looking for a nice one.

  หนังเกาหลีใหม่

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...