torsdag 17 augusti 2017

"Ytliga" inlägg lockar mest? Odd Mollykoftor och en liten sneak peek på det ;)


Jag tror att jag nämt det förut...? Att jag är en människa som ofta reflekterar över saker och ting. Något som jag reflekterat över en tid nu, det är att vissa inlägg lockar fler besökare än andra.


Jag har en Facebook-sida för min blogg och jag har märkt att när jag lägger ut bilder med outfits så ökar antalet personer som nåtts avsevärt!  Jag vet inte om det är fotot man ser först som lockar att klicka på inlägget eller om det kan vara en rubrik? Vad tror ni? Är det något ni andra bloggare reflekterat över? 


Eftersom jag gärna vill ha bilder till mina inlägg så fick det bli en trave OddMollykoftor idag. Jag är lite svag för dem, nämligen ;) Så passar ju bilderna in med texten på sätt och vis. 


Något mer som lockar fler besökare än "vanligt" brukar vara bilder på vårt hus eller inifrån. Samma där, vet inte vad det beror på? Det verkar hur som helst att "ytliga" inlägg lockar mest???  Vad läser ni helst om på min blogg?  Mera inredning och outfits? Eller mera "familjeliv"? Berätta gärna! Och ni som brukar läsa bloggen via Facebook, kommentera gärna där också om ni vill. 


Jag slänger in ett par inredningsbilder också, jag "brinner" ju faktiskt för inredning och klassar mig själv som "inredningsnörd". Det får bli en sneak peek på uppdateringen i vardagsrummet. Flera bilder kommer en annan dag. 


Maria

6 kommentarer:

 1. Jag håller med dig, har också tänkt på det att man får fler besökare beroende på bloggrubrik. "Dagens outfit", något klädmärke eller inredning i rubriken får fler klick. Lite trist tycker jag. Jag går ju in hos på de bloggar jag brukar läsa oavsett rubriken. Jag gillar din blogg jättemycket, tycker den är så mysig. Kuddarna är ju hur fina som helst. Vill gärna se mer:).
  Ha en skön ledig dag i morgon
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jag personligen lockas till dig oavsett vad du skriver om =)

  SvaraRadera
 3. Hej,
  Jag har också funderat mycket på det där med inlägg som drar flera hundra läsare på min blogg. För min del har det varit inläggen där jag skriver om lite elände. Min dotter har råkat ut för mobbing och utfrysning och själv har jag råkat ut för både arbetsplatsmobbing och grannar från helvetet....Ja, och när jag skrivit om intriger och ledsamheter så har jag haft rekordmånga läsare. Nu vet jag ju att många i byn gillar att gotta sig i andras olycka, typ Masjävlar och Änglagård, men så gillar folk intriger för de har träliga liv :-). På engelska säger man att Miseary loves company.

  Kram och ha en fin dag!

  Anneli

  SvaraRadera
 4. Jag tror att man först och främst lockas till en blogg eller inlägg på facebook (om det inte är någon man känner) genom bilder på saker man själv är intresserad av.. jag vet själv att jag gärna klickar på bilder som handlar om stickat eller virkat då jag själv har det intresset. Kram Eva

  SvaraRadera
 5. Jag gillar egentligen blandningen på din blogg. Men måste jag välja så säger jag nog de vardagliga familjeinläggen bäst. Typ de då du skriver om era små äventyr. Du får fram sån härlig känsla i dem.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. I really like the mix on your blog. But I have to choose, so I say the usual family posts are the best. Type them when you write about your little adventures. You get that wonderful feeling in them.

  หนังเกาหลีใหม่

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...