fredag 9 mars 2018

Friday smiling!


Fredag! Kan klart vara veckans bästa dag faktiskt! Som säkert de flesta vet vid det här laget så jobbar jag inte fredagar sedan ett par år tillbaka, typ. Hur skönt??? Jag önskar alla hade den möjligheten och jag är oerhört tacksam över att ha den möjligheten både ekonomiskt och att det rent praktiskt gått att lösa i mitt jobb. Ingen självklarhet, men jag är glad så länge det fungerar! 

Vad några kanske också vet är att jag oftast åker och handlar mat och sånt på mina lediga fredagar. Och några kanske också vet att jag gillar det! Ja, jag gillar stort att fredagshandla! Det är en sådan trevlig stämning bland fredagshandlande människor. Ja, oftast i alla fall... ett och annat surkart kan man förstås se, men de struntar vi i. Det kan vara så att jag faktiskt går omkring och små-ler för mig själv där när jag styr runt med en kundvagn som mer och mer fylls av nödvändigheter och helgläckerheter... Och vet ni... le mot en annan människa och ni ska se att den ler tillbaka! Nåja, i alla fall de flesta som sagt ;) 

Ja, det är något speciellt det där med att helghandlag på fredagar. Köpa hem lite smått och gott, delikatesser av olika slag både här och där ;) Jag har gjort mitt för den här gången och nu väntar fredagsmys om några timmar, med club sandwich och sedan bubbel ute i badet.... Trevlig fredag till er alla! 
Maria
1 kommentar:

  1. Så underbart det låter. Skönt att kunna hinna njuta så där och förbereda helgen.

    Provsatt ett spabad på mässan i helgen och tänkte på er ;-)

    Kram Lena

    SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...