lördag 3 mars 2018

Vårsolen...


Förra lördagen... Vårsolen kikar in i vårt vardagsrum i Wikers Bohus. (Ja, det blir ännu ett inlägg om Wikers Bohus, för att jag vet att det finns de som vill se mer av det ;) )


Jag bytte de murriga höst-vintriga kuddarna i blått/grått/vinrött till... bara blått! Ett hus vid havet ska väl självklart ha havets färger som inslag i inredningen! Eller huuuur?! ;) 


Den fina ERNST-vasen som jag gillar så mycket fick också lite vårigare innehåll. Bytte de rödbruna blommorna till lite blå-gröna hortensior istället. Ja, det är ju inte äkta blommor någonstans där i Wikers Bohus, men jag bara måste ha lite grönt här och där och snittisar på borden.... Så tack för relativt fina fuskblommor! Förra besöket fick vi upp ett par tavlor ovanför soffan. Segelbåtar... förstås ;) 


Och så nöjda vi blev med det nya skeppet där i fönstret! En riktigt ståtlig fullriggare minsann! Vi köpte den i en lokal möbelbutik när vi var till Dalarna och gamla hemorten i vintras. Men... det var ett meck att få ihop den ;)


Det var inte bara Mannen i mitt liv och jag som njöt av vårsolen i Wikers Bohus, förra lördagen... Även Ferry  såg ut att göra det samma! Maria


2 kommentarer:

 1. Så mysigt! Det har hänt en hel del hos er i Wikers Bohus sedan vi var där. Verkligen jättefint blir det, ja det var superfint när vi var där också:). Men nu blir det mer och mer er stil på det hela:).
  Kram och ha sköna dagar i fjällen
  /Maria

  SvaraRadera
 2. Men herregud! Hur mycket har ni hunnit fixa på så kort tid! Det ser ju ut att vara ett färdigt hem! Så fräscht och fint!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...