måndag 12 mars 2018

Vila, TV, kärlek och kanske en tiptop....


Måndagens arbetsdag avklarad! Yes! Kändes skönare än vanligt att denna måndag är avklarad! Det blev aningen "intensivt" på jobbet idag. Jag går inte in på varför, men när man jobbar med och för människor i olika storlekar (menar åldrar) och med olika behov... ja, då kan det bli intensivt ibland! ;) Jag hade en bestämd åsikt om att när jag kom hem skulle jag ägna mig åt vila, TV, kärlek och kanske en tiptop (Har ni också upptäckt dessa mini-tiptop i glassdisken? SÅ goda och lagom stora!)... Jag står fortfarande för den åsikten och inväntar kärleken (Mannen i mitt liv, förstås!) som skulle fixa maten. Sedan blir det kärleksfullt  soffhäng och Husdrömmar (visst ser ni väl också på det?) på TV och kanske en tiptop till det... Men först ett ryktande färskt nummer av Sköna Hem som jag plockade in från lådan! 


Maria3 kommentarer:

 1. En lite tuff måndag för oss båda, då är kärlek bästa botet:). Hade ju inte varit fel med en tiptop heller ;). Här blir det god macka istället, och Husdrömmar blir det också.
  Ha en mysig kväll
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Hej, Ja, vissa dagar är man gladare att komma hem och vara klar med dagen än andra. Å, jag älskar att hitta en glossig oläst tidning i postlådan. Jag gör lite te och kryper upp i favoritfåtöljen och njuter. Ett toppensätt att få koppla av och tänka på annat.
  Ha en underbar dag!
  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 3. Ja... vissa dagar är allt annat än roliga och lättsamma.. :O Men en bra tidning och glass kan absolut rädda den dagen! ÄLSKAR glass i stora lass..!!
  Ha de bäst, kramis från Kate

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...