lördag 5 september 2020

Här är jagJa, på den här platsen slog vi oss ner igår eftermiddag. På "våra klippor" inte långt från vårt kusthus satt vi och njöt; jag, Mannen i mitt liv, en halvflaska cava och en charktallrik...  

Det ville till att hålla i grejerna för det blåste rejält. Men solen sken och vinden var ändå ganska ljum. Vi satt faktiskt barbenta. I början av september. Termometern visade ändå på ca 20 grader.  


Så härligt att vara här igen! Härligt att vara tillbaka! 


Vi satt där i blåsten och filosoferade och pratade om livet i stort och smått, om våra tankar om framtiden, om gamla minnen och om livet här och nu. Precis så där som vi brukar. En och annan puss i vinden fick jag och några kärleksfulla ord blev jag strösslad med...  Ja, inte undra på att jag njöt ;)  


Efter en timme traskade vi hemåt över klipporna igen.  Eftermiddagen hade börjat övergå mot kväll och efter blåsten på klipporna var det superskönt att krypa ner i 40 grader varmt vatten i spabadet.  Lite småsnack och livssnack avhandlades även där. 


Vi hade varit in till grannens fiskbutik och köpt lite havskräftor och räkor, till middagen. jag undrar om det inte var de allra godaste havskräftor jag någon gång ätit. Jisses vad goda de var! Ja, räkorna också!  Det är ett absolut måste att äta färska skaldjur när man är här. De är liksom inte lika färska hemma... 


Nu på morgonen har vi tagit en liten hundpromenad och jag hade nya träningstightsen, med mobilen i fickan, men några bilder blev det inte... ;) 


 Frukosten är intagen och Mannen i mitt liv har dragit iväg på en e-foil lektion. Han blev lite "biten" när han testade på semestern och det blev faktiskt en till lektion då innan vi åkte hem. 

Jag ska nog ta mig en liten promenad och se om jag ser dem. Eller om jag kanske möter honom, det regnar lite till och från idag så det kanske inte blev någon lektion....? 

  Till er som lämnat hälsningar och en och annan fråga de senaste dagarna... jag återkopplar till er efter helgen... Nu ska jag bara vara här och nu tills det är dags att åka hem imorgon... Maria

7 kommentarer:

 1. Ser sååå mysigt ut...njut av dagen :)
  Kram Titti

  SvaraRadera
 2. Härligt! Klart du ska vara där. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Vad härligt det ser ut! Så ska det vara, njut!

  SvaraRadera
 4. Så härligt att ta en helg vid havet.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 5. Vad skönt och fint ni har det! Njut av att bara vara och ah det gött. Kram //Tina

  SvaraRadera
 6. Jisses vad härligt med saltstänk, bubbel, kärlek och skaldjur. Må tro du njuter!
  Kram Kajsa

  SvaraRadera
 7. Ser ut som att dagarna har varit fina och bubbel är ju aldrig fel. Nu har du ju börjat träna och då måste man ibland unna sig både det och fina träningskläder. Jag har löptränat i över 30 år det blev många mil i veckan men nu är det yoga, gym och låååånga promenader som gäller. Fortsätt med det du börjat på. Lycka till.

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...