måndag 7 september 2020

Laddad och på gång

Vilken fantastisk helg vi hade på Västkusten! På alla sätt och vis! Fastän jag kanske inte var så taggad på att åka hem igår, så var det som att sväva på små moln. Så laddad med energi och totalt avkopplad efter bara knappt två dygn på plats. 

Att det kanske inte var så svårt ändå att åka hem, det var nog för att jag vet att planen är att vara tillbaka snart igen. 

Ja, jag är laddad och snart är jag på gång här hemma med att fixa lite murrigt höstmysigt i hemmets vrår.  Inte riktigt än är det dags för färgerna rost och brunt... nej, jag vill hänga kvar i det lite ljusare och somrigare med fokus på blått ett litet tag till. 

Men små förberedelser har jag redan gjort. För ett par veckor sedan lyckades jag flirta med Mannen i mitt liv att han skulle fixa en grej åt mig som det var väldigt låg lagerstatus på.  Jag har en plan på lite små förändringar uppe på vår hall, nämligen. 

Lite annat smått och gott har jag också fixat, som ligger och väntar på att det ska bli lite mera höst... och så väntar jag på en sak som jag beställt, men som dröjer lite. 

 Men det blir nog bra, när det blir klart. 


Maria

2 kommentarer:

 1. Det känns lite som höst ikväll med här hos mig. Vädret slog om ikväll och det började att blåsa massor. Men temperaturen är på +25.
  Skönt när man vet att man snart är tillbaka till sitt älsklingsställe.
  Ha en fortsatt fin söndagskväll.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag har börjat hösta till det lite här hemma. Putasat alla fönster på insidan , väntar med utsidan några v till. Köpt bollkryss och ljung . Mysigt på sitt vis .Börjat tända ljus på kvällarna. //Christina

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...