onsdag 25 september 2019

Hur är läget?Ja, hur är läget när det gäller vårt kusthus???

Det kanske inte är det absoluta drömläget med havstomt och egen brygga... 

Men... det är havsutsikt om än inte vidunderlig, så mer än en glimt i alla fall! och... det är 117 meter till "vår brygga" som ju inte är vår egen brygga utan en liten badplats med brygga och där det ligger några båtar. 

Vi har också nära, bara 5-10 minuter, beroende på hur halt det är på klipporna och vilka skor man valt, att gå ut på klipporna och njuta av havet och utsikten, det har jag bland annat visat i det här inlägget.  

Och på den här bilden, nedan...


.... som är tagen där vi brukar sitta, där ser man inåt mot "vår brygga". Och när man går till eller från de där klipporna så ser det ut så här. Strandkanten kantas av röda sjöbodar. Det är lite uddar och vikar, så det är vatten lite här och där och även mellan kobbar och skär. 


Om man zoomar in lite med kameran så ser man vårt hus någonstans där. 


 Om man sedan byter position lite och tar en ny bild, så ser man "vår brygga" i vänsterkanten på bilden, i höjd med mitten typ. Där ser man även badplatsen intill. Och... man ser fortfarande vårt hus någonstans i bild! 


Vi har också nära till "Mormor-båten", som låter som att det skulle vara en gammal skorv haha... men hon är bara ett år, vi köpte henne ny förra året.  Vi är oerhört tacksamma över den "guld-platsen" till båtplats, som vi hyr av en äldre dam på ön. Håller tummen för att vi får göra det även nästa år!


Båten ligger i en annan vik, inte "badviken", för det finns ju lite vikar här och där, som sagt. Även om man går en annan väg till båten mot vad man gör till badet och till pick-nick-klippan, så ser man en liten skymt av båten även när man går till pick-nick-klippan. 


I alla fall så ser man en skymt av henne om man zoomar in och vet var hon ligger ;) 

Joråsåatt... jag tycker nog läget är riktigt bra! Det där var ju läget till närmsta vatten och klippor bara, sen finns ju annat som också hjälper till att det är ett bra läge.  Men närheten till vatten, klippor, brygghäng och sjö-bodar är ju nog så viktigt! ;) Maria


3 kommentarer:

 1. Tycker ni verkar att ha ett kanonläge i mina ögon sett enligt dina bilder.
  Ha en fortsatt bra onsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Så fint och så härligt det ser ut! Vi måste verkligen ta en sväng över till "andra sidan" nästa sommar. Kram //Tina

  SvaraRadera
 3. Jag tycker det låter som att ni har ett perfekt läge. Jag skulle själv inte vilja bo precis intill vattnet. Skulle bli tokig på blåsten!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...