torsdag 2 november 2017

Svag för snygga under...


... det har jag nog alltid varit. Fina feminina små under, gärna med lite spets... Det är jag svag för! Nuförtiden föredrar jag trosor som är höga och sitter skönt. Vad gäller BH, så får den gärna vara lite vadderad men absolut inte så mycket "puff" så man tror att bysten är 10 storlekar större, tack!  Jag köper nog alla mina underverk hos Lindex, tror jag faktiskt. De är riktigt bra på underkläder. Och det säger jag helt utan sponsring eller annat samarbete. Jag passade på att beställa lite nytt när det var 25% på ett helt köp förra fredagen och så hämtade jag ut det i butik idag.  Gillar ni snygga under? Har ni några favoriter? 


Maria

4 kommentarer:

 1. Så fina!!
  Jag har typ BARA vita underkläder..! Tråkig va, ha ha ha... Såg dock ett marinblått set som var urfint som jag skuuuulle kunna tänka mig.
  Köper helst på change då jag får så bra hjälp där, sen har jag en "ganska" udda storlek 65E, och de har bra sortiment.
  Har heller inte så många utan få som är väldigt sköna. Handtvättar BH:s och har nu lärt mig att inte vika in ena kupan i den andra, utan de ska ligga hopknäppta i ryggen utvecklade (hoppas du förstår hur jag menar ;-))
  Kram på dig!
  /Anna

  SvaraRadera
 2. Jättefina! Lidex underkläder och min kropp är inte riktigt kompatibla med varandra. Har testat ett antal. Jag kör mest med Marie Jo. Fina, bra kvalitet och sitter bra på mig.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Bästa underkläderna enligt mig, både snygga och sköna att ha på sig. Ha nu en mysig helg. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Hej Maria,
  Jag gillar också snygga underkläder men jag tycker att spetsar kan tyvärr vara lite obekväma ibland och liksom rivs, så för min del blir det mest släta och enkla underkläder till vardags som ju tyvärr inte är lika snygga som de som får ligga kvar i lådan :-)

  Kram och ha en fin dag!

  Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...