torsdag 16 november 2017

En annan gång ska vi gå på "kondis" och äta kärleksmaränger bara du och jag...Jag var i akut behov av att köpa nya jeans. Avskyr att köpa jeans. En riktig utmaning. Det klämmer här, det väller över där och så veckar det sig på ett tredje ställe... Och OM det skulle finnas ett par som passar så ja... då är det fel på färgen istället...  Anyway... jag tog bussen in till stan.  Jag hade lockat med mig dottern J, så hon och Lillprinsen den andre mötte upp mig på stationen.  Jag hade kikat lite i förväg på MQ´s hemsida och plockade med mig typ 10 par in i provhytten och... hör och häpna... jag hittade faktiskt ett par som kändes riktigt bra. Bingo! 


Ja, men eftesom det gick så fort så små-kikade vi lite i ett par butiker. Mormor kunde inte låta bli att köpa lite "julkläder" till Lillprinsarna och "den första tomten" till Lillprinsen den andre.(Lillprinsen fick ju en, sin första jul...) Lillprinsen den andre vaknade  och behövde äta. Så vi hamnade på Landings med en varsin kopp kaffe/the.  Det var ju så klart den bästa stunden där på stan... Att sitta och småprata med en av döttrarna och samtidigt få gulla lite med barnbarnet när han var mätt och belåten, det är livet! Jag tog några bilder på honom och en skickade vi så klart till morfar på jobbet... Skrytbild! ;)  Och när jag hade honom i min famn mot min axel, så blev han så intresserad av kakburkar, blanka blåa teförpackningar och små cellofanpåsar med kakor som fanns i en hylla precis bakom mig. Allra mest var han nog intresserad av Cellofanpåsarna med "Kärleksmaränger" tror jag! ;) Hjärtformade maränger doppade i choklad... Mormor såg ju det förstås och viskade i hans söta lilla öra ett löfte om att bara han och jag ska gå på samma "kondis" och äta kärleksmaränger bara vi två, när han blir lite äldre... 

(Och jeansen... tja... inte mycket att visa om man jämför med den här lilla guldklimpen, va?  Eller hur!!!???Maria

5 kommentarer:

 1. Vilken sötnos han är <3. Jag älskade att gå på kondis med min mamma och mormor när jag var liten, och då skulle jag ha på mig "äppstift och päslen" (Läppstift och en vit söt pälsjacka):) :). Kul att du hittade jeans, det är inte helt enkelt. Vi har varit och tränat i kväll, det behövs. Känner att jeansen börjar sitta åt en del:).
  Ha det gott vännen. Vi hörs. Saknar dig <3
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Vilken liten goding! Såklart han ska gå på kondis med mormor! Har han inte lite drag av morfar? Nog för att jag sett rätt lite av honom, men det var det första jag tänkte då jag fick upp bilden.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Klart ni ska gå och mumsa på maränger han och du. Mys pysa med mormor vill ju alla göra. Tur du hade som hittade jeans. Håller med om att det är knöligt att hitta jeans som känns bra. Jag har hittat min modell från Gina T och kör alltid på dem. Shoppar på nätet så nu slipper jag knölet i butiken med jeansen.

  Ha det gott. Kram Kamilla

  SvaraRadera
 4. Vilken sötnos ♥
  Jo, man känner igen det där med problem att hitta jeans som passar... Inte nog med att det klämmer här och väller över där, jag är inte så lång så jag har svårt att hitta en längd som passar också.
  Dock så har jag äntligen hittat ett märke på jeans som sitter helt perfekt och är supersköna, och det är Chica London (finns bl a på Miinto)

  Ha en fin dag ♥
  Kram Jonna

  SvaraRadera
 5. Vad mysigt! Klart man passar på och myser medans man kan. :)

  Jo det underlättar att man har hjälp. M kan också ta hjälp av stallägarna vilket är himla bra. Hon ska hjälpa dom nu snart när de åker på semester. Bra man kan hjälpas åt.
  Ha en skön helg!
  Kram Kia

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...