fredag 24 november 2017

Black Friday och en månad kvar...


God morgon denna mörka Fredag! Alldeles svart ute denna morgon!  Så är det ju Black Friday också... ;)
 


Förhoppningsvis blir denna fredag ljusare längre fram på förmiddagen!   Men Black Friday kvarstår hela dagen. Inkorgen har fyllts med massa erbjudanden hela veckan! Årets största rea-dag?
 


Många web-butiker kör till och med Black week... Allt för att vi ska hinna handla!  Det är ju bra att passa på att handla julklappar! Jag har klickat hem en del grejer till Wikers Bohus. Lampor, mattor och kuddar (!!!)
 


Jag måste säga annars att jag orkar inte sitta och leta runt bland alla rabattkoder hit och dit...  Shoppar ni mycket på Black Friday?
 

Det är ju inte bara Black Friday idag... det är också en månad kvar till julafton!  Jag städade hemma igår och plockade fram lite piff. mest barr och "vilt-djur". Det är mest sånt jag piffar med, faktiskt. Tomtar hittar man knappt hos oss...
 

 
Och faktiskt... när jag höll på där som bäst igår, så fick jag lite advent-julkänsla! Jag ska nog piffa porchen i helgen också... 
 

 
Ställa fram skidorna och hänga upp belysningen... Se om jag får tag i lite barr att sätta i krukan? Det är en mysig tid nu! Lite ljus i mörkret ;)  Har ni också fått advent-jul-känslor?
 
 
 
 
 
Maria 
 
 
 
 
 
 
 
 
 


6 kommentarer:

 1. Vad fint du har piffat :) Jättefin hall!
  Någon tomte tittar väl fram här hemma, men inte många.
  Jag brukar klicka hem några julklappar när det är BF-rea, men inte allt, lite vill man ju shoppa i fysiska butiker också för julstämningens skull :)

  Ha en fin fredag ♥
  Kram Jonna

  SvaraRadera
 2. Det får nog bli lite piffande här i helgen också. Har köpt lite hyacinter och andra julblommor, så lite adventskänsla är det allt. Synd att snön försvann!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Orkar inte med Black-friday alls så jag har hållit mig borta från butiker både fysiskt och på webben. Här blir det lite adventspiff i helgen. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Åhhh, nu blev jag sugen på att börja med allt grönt pynt jag med... Sitter och skriver mina to-do-listor just nu till morgonkaffet... Då kan jag släppa lite i huvudet och blir mindre stressad..! För nästan alla kommande helger är upptagna med något framöver innan jul!
  Häftigt skåp i Wikers Bohus... och jag som trodde Ni var på jakt efter en liten stuga på kusten ;) Men jag tror det blev en hel villa... ;)
  Stora kramen från Kate

  SvaraRadera
 5. Jag har absolut fått adventskänslor. Har bytt kuddar och så bakas det lite. Ja och glögg har vi ju sippat på ett tag. Någon shopping blir det inte för min del. Jag sparar till annat som kyl och frys.. STÖN! Ha en härlig söndag! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited.Thank you.

  ทางบ้าน

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...