fredag 19 januari 2018

Att få hänga med sina favoritkillar!


Imorse hade jag den stora äran att få hänga med en av mina favoritkillar. Lillprinsen den andre och hans mamma har sovit här i natt och när denna mormor hörde att han hade vaknat i sitt babynest, där inne på gästsängen,  så passade hon såklart på att plocka upp honom då hans mamma var i badrummet.


Kan det finnas något mysigare än att krypa upp på sängen intill honom och prata med den lenaste röst man kan frambringa...

... mötas av ett stort leende och glittrande bruna ögon...


En underbar känsla att lyfta upp honom och hålla honom i famnen, snusa lite på hans mjuka hjässa... Det är stort! Att ha förärats med två små härliga barnbarn det är en stor gåva!


Hans storebror passade på att förgylla sin farmor och farfars vardag lite grann och sov hos dem inatt.  (Pappan är bortrest ett par dagar i jobb och mamman passar på att hänga i föräldrahemmet ;) )

Som mormor är man alltså lycklig över att få hänga med sina barnbarn, sina favoritkillar! Imorgon kommer även Lillprinsen hit och hänger med oss.

Han fick ta över bloggen i bilder idag, Lillprinsen den andre.  För en annan favoritkille jag har han blir inte fullt lika söt på bild ;) Nämligen Mannen i mitt liv, som jag hängde med igår, på "utemiddag". Vi var på ett relativt nyöppnat (tidigt i höstas om jag inte har fel?) ställe i Uppsala som heter The Loco. I samma lokal låg innan dess en av våra favoritkrogar: Biztron. Om det är samma personer som driver denna krog som tidigare vet jag inte, men det var lika bra i alla fall. Bra mat och trevlig personal.


Vi fick en jättemysig och trevlig kväll på tu man hand. (Vi startade förresten kvällen med ett glas Champagne på favoritstället Stationen, innan vi gick till The Loco.) Vi pratade som vanligt om allt möjligt, njöt av varandras sällskap och av god mat och dryck. Det var så länge sedan vi var in till Uppsala och åt middag, och det kändes perfekt att göra det en Torsdag kväll. Vi har bestämt att det ska vi göra om. Snart! Så härligt att få hänga med sina favoritkillar!


Maria


6 kommentarer:

 1. Vilken liten goding!
  // M-L

  SvaraRadera
 2. Vilken goding så fina ögon .Lyckliga du.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är han ljuvlig! Och nog är jag lycklig allt! =)

   Radera
 3. Men åh, låter underbart! Vi får väl se om även jag kommer att föräras med barnbarn framöver. Kan tänka mig att det är en väldigt speciell känsla.

  Tack för tips om restaurangen. Och Stationen ja, ett härligt ställe!

  Ha en fin fredag!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...