lördag 13 januari 2018

Vi firar ett par 25:åringar!!!


HIPP HIPP HURRA!!!!

Idag fyller våra äldsta döttrar 25 år! Tänk att det faktiskt gått 25 år sedan den där lite dramatiska januarinatten då de sötaste små tvillingflickorna kom till världen genom ett akut kejsarsnitt. Lika som bär...  Fem veckor före beräknad nedkomst. Runt 2,5 kg vägde de och var 47, 5 cm långa. Alla kläder var för stora, men de "åt snabbt upp sig" och kom ikapp.  De har följts åt genom alla  år som ett par "best friends forever" och det är otroligt härligt och smått obegripligt, för oss som inte är tvillingar, att kunna förstå den kärlek och de band de känner till varandra. 

Idag fyller de alltså 25 år och den ena av de är redan mamma till 2 små fina pojkar och den andra är höggravid med en dotter som väntas se dagens ljus i februari. Ikväll kommer vi fira dem här hemma hos oss. Det blir fullt hus med alla döttrar och svärsöner, barnbarnen och svärföräldrarna.  Allt som allt 14 stycken, så trevligt!

GRATTIS på er stora dag!!!!Maria
 

8 kommentarer:

 1. Hej Maria,
  Åh grattis till dem och er! Jag visste faktiskt inte att ni hade tvillingar. Vad kul. Ja och tänk vad åren går, men det är faktiskt lite svårt att tro att du har barn som är 25 år för du ser faktiskt jätteung ut själv. Men det är bara att glädjas och gratulera. Mina flickor är 20 och 17 och det är svårt att förstå. Med skräckblandad förtjusning ser jag fram emot att de snart är helt vuxna och självständiga. Skräck för att jag vill vara så nära dem och är lite rädd att släppa taget, förtjusning över en ny epok i livet både för mig och för dem. Du vet såkert mer än väl vad jag menar.

  Ha det gott!

  Kramar, Anneli

  SvaraRadera
 2. Hej vännen.
  Stort grattis till era fina tjejer!
  Ha en mysig kväll med kalas och allt
  Vi hörs <3
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Så lika och så galet söta! Härligt med hela stora växande familjen!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 4. Såååå söta... :) Stort GRATTIS i efterskott till tjejerna!! Och idag firar vi min äldsta som fyller 30 år... (jisses)! Tiden går... Han var också pyttig... 2285 gr och 45 cm lång.... Idag är han "lite" större... ;)
  Önskar Er en fin söndag, kram Kate

  SvaraRadera
 5. Dom är ju bara så himla goa dina tjejer. Jag ar ju haft den äran att få jobba med bägge. Stort grattis från mig. Hälsa dom. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 6. Åh så härligt! Vilka sötnosar. Vår förstfödde fyllde dubbeltvåa i onsdags.
  Kram från Rektorskan
  http://happyvardag.se/2018/01/14/traditioner-och-dess-kraft/

  SvaraRadera
 7. Grattis till flickorna i efterskott! Har förstått att det är lite speciellt med att vara tvilling.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. ÅÅÅ så härligt! Stort grattis till sötisarna...jag förstår att ni hade ett härligt kalas...som det ju blir då man är många glada som ses! Önskar dig en fin fortsätting på veckan! Kraam

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...