torsdag 6 augusti 2020

Jag trivs bäst här på mina klippor...


Idag var det en dag med fint väder igen. Sol och värme! Det är väldigt varierande... Man får ta vara på de dagar som är, känns det som, och planera därefter.  Mannen i mitt liv som definitivt är den mest äventyrlige av oss testade på efoil, i måndags. 

Vi har en granne här som driver efoil Sweden. Ni kan läsa mer på deras hemsida om vad efoil är för något, om ni inte redan har full koll. Jag har inte full koll, det är liksom inte min grej det där med vattensporter... så jag försöker inte ens förklara vad det är... Ingen som helst sponsring heller, hänvisar bara till vart ni kan läsa mer ;) :)


Men i alla fall... eftersom Mannen i mitt liv tyckte det var en kul grej, så bokade han in en lektion till, och då hängde jag med för att titta och ta lite bilder. Förra gången kom jag ner till stället där de var, precis när de var klara... 


Den här gången gick jag med från början och när vi visste vart de skulle åka ut och hålla till, så var det enkelt för mig att traska ut på "våra klippor" och följa dem därifrån. 

Så där satte jag mig på våra klippor och tittade och tog lite bilder och filmade.  Det var roligt att titta, och för mig räcker det verkligen med att just titta... jag skulle aldrig våga testa. Jag gillar inte att hamna i vattnet och gillar inte djupa vatten heller, vill nog gärna kunna känna botten med tårna ;)  

Men att sitta på en torr och solvarm klippa och bara njuta av stunden... ja, tack då trivs jag! 
Jag satt där ganska länge och tittade och filosoferade för mig själv tills jag vände hemåt och gick till matbutiken för att komplettera lite inför kvällens skaldjursfat som vi var och fixade i förmiddags. 

Och när jag gick där, den där lilla sträckan från "våra klippor" så kände jag som så många gånger den härliga känslan av lyckan över allt jag har.... 


Tänk att någonstans där i den sista bilden, där finns vårt älskade kusthus! och tänk att den där killen (ja, för han är fortfarande min "kille" och inte min "gubbe", fast han fyllt 50...) på surfbrädan på bilderna... det är min stora kärlek här i livet!  Maria


3 kommentarer:

 1. Inget jag skulle våga mig på heller men jag har sett personer som åkt detta här.
  Så härligt att sitta och beskåda din kille 😉 från klipporna.
  Och jag säger det igen, ni bor så vackert där i ert hus.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Tack för titten i min blogg. Det gjorde att jag tittar in ho dig och får då se hur ni har det på västra sidan. Så fint du och mannen i dit liv har det på klipporna och i erat vackra hus. Skulle nog som du - titta på från klipporna. Själv började jag och livskamraten med ett dopp i havet vid 7 tiden i morse. Vi var helt själva och havet låg blankt.

  SvaraRadera
 3. Eeehhh, efoil!? Det har jag aldrig hört talas om ens. Ser ut som SUP utan paddel ;-)

  Härligt att känna såna känslor efter så många år! Fint! <3

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...