tisdag 3 december 2019

Hemma igen och nu ska det pyntas klart!
Hallå denna tisdag förmiddag! Klockan 4:55 rullade vi iväg imorse och efter bara ett snabbt stopp för toalettbesök, vovverastning och tankning av bil så är vi nu hemma.  Mannen i mitt liv har åkt till jobbet och jag är supertaggad på att pynta klart nu!

Lite pynt hann jag ju med innan vi åkte. Men det var mest utomhus och så fick jag fram en del ljusstakar och stjärnor. Nu ska alla barrväxter plockas fram från förrådet. Kanske åker julgardinerna upp i köket och julduken på. Vi har haft en fantastisk långhelg på kusten och jag har helt struntat i att uppdatera bloggen. En och annan uppdatering på instagram och facebook har det blivit, men inte mycket. Tänker att jag uppdaterar er en annan dag med bilder. 


För en gångs skull kändes det faktiskt rätt okej att åka hem från Wikers Bohus den här gången. Efter en maxad helg och med vinterpyntandet framför mig och en hel del andra skojigheter framöver, så jo... rätt okej faktiskt. 


Att dessutom mötas av att huset är i samma städade skick (så när som på en full tvätt-tunna...)  som man lämnade det i fredags och att välkomnas av vår hall som jag är lite förälskad i gör inte saken svårare att komma hem. 

Jag hittade förresten en så mysig slinga med blad, kottar, bär och bjällror när jag handlade mat i förra veckan. Den fick ta plats i hörnet på spegeln i hallen. Där brukar det alltid annars sitta något liknande men enbart med "granbarr", som jag brukar pynta med julkulor i blått eller stickade vita hjärtan. 


Men i år blev det lite nytt där. Ljuskällan på lampsladden började blinka härom veckan för att snabbt slockna helt, så det fick bli en variant som påminner om en kotte, så här lagom till jul. Hoppas ni haft en lika bra start på veckan som jag haft! Nu ska jag åka ner till byn för att handla lite mat och hämta ut några paket. Sen... sen ska det minsann pyntas här hemma!Maria6 kommentarer:

 1. Hua va tidigt, men ändå skönt att kunna vara kvar lite längre vid kusten. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Mysigt med långhelg i ert hus på kusten.
  Visst har starten på veckan varit bra förutom att det regnar och blåser. Det ska visst hålla i sig i morgon med.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vad mysigt! Men blir du inte trött på alla prylar?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, visst är det en härligt mysig tid nu fram till jul! =)
   Förstod inte vad du menade med "alla prylar"?? Om du menar vinterpyntet så tar jag ju bort det efter nyår igen. Om du menar min inredning, mina detaljer, så har jag ju själv valt dem och nej jag är inte trött på dem. Jag tokgillar mitt hem ;) =) Tröttnar jag på sakerna brukar jag byta plats och ändra om lite bara, så blir det som nytt igen ;)
   /Maria

   Radera
 4. Bara älskar ditt underbara hem, du borde bli inredare kramis

  SvaraRadera
 5. Ja det är så mysigt att julpimpa hemmet för att få den där härliga känslan. Jag fick en kommentar av sonustrun i helgen att vi hade det så julmysigt. Man tackar och bockar. Kraaam Pia

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...