torsdag 23 maj 2019

Förlåt, men jag har inte haft den rätta lusten


Ojojoj... redan torsdag! Sista jag ägnade mig åt bloggen var i Söndags... flera dagar sedan!

Sorry... men jag har faktiskt inte alls haft den rätta lusten, den rätta känslan att blogga.Jag har inte ens kommit mig för att hinna med att fota äppelträdet som blommat så fint! Ja, blommat... för det har snart blommat över... 

Hade ju tänkt fota det och visa er. Men... jag har ju sett det och upplevt det på riktigt, det är ju det viktigaste. Och jag tror att de flesta av er har sett ett blommande äppelträd, så ni vet hur det brukar se ut ;) Kanske på bild åtminstone. 


Om inte annat, så ska ni få ett tips av mig. Googla! ;)  Man kan luska fram det mesta via google med hjälp av några ord. Jag vet, för jag var en duktig "googledetektiv" igår!  

Mer om det en annan gång. Kanske. Om jag har lust.


För jag gör bara blogginlägg när jag har lust. Jag bloggar bara om det jag själv vill skriva om. När jag själv vill. Sen är det förstås upp till er läsare att avgöra om det är intressant eller inte. 

Vad är intressant förresten? Vad läser ni helst? Om vardagliga saker som överblommade äppelträd? Om ytliga saker som shopping och annat? Eller om utflykter, resor och restaurangbesök? Om livet som hemmafru? Om livet som mormor? Om livet, helt enkelt? Om inredning och hemma-fix? Om sömnad? Ja, vad...? 

Ibland tappar jag lusten att blogga för jag vet inte vad jag ska skriva om. Många gånger har jag tänkt att man kanske skulle nischa bloggen lite mer? Vinkla den från ett specifikt håll, men jag vet inte... Bloggen är ju först och främst mitt sätt att dokumentera och få utlopp för mitt skriv-behov.


Det kommer nog rulla på som vanligt igen. Det värsta är väl att jag inte ägnat någon tid åt er som faktiskt troget skrivit till mig, jag har inte ens tittat in till er och hälsat tillbaka. Det är ohyfs... skärpning där, fru Wiker! 


En sak till, en helt annan sak som jag inte heller haft den riktiga lusten till... det är att gå ut som timvikarie på mitt gamla jobb...

Jag trodde verkligen att jag skulle göra det, där framme i februari-mars kanske. När jag hade haft lite längre ledighet och säkert skulle vilja ut och träffa lite folk... 


Men förlåt kära gamla kolleger (om ni nu skulle ha saknat mig) men jag har inte känt något behov av det. Jag har trivts så himla fint i mitt nya liv och dagarna har rullat på och jag har gjort så mycket annat, så jag har faktiskt inte kommit mig för att ta steget att anmäla mig som vikarie... 


Därmed inte sagt att jag ALDRIG kommer göra det. Tiden får utvisa om och när det blir aktuellt... Det har bara inte varit det än. Värre är väl att jag inte ens tagit mig för att hälsa på, som jag lovade... Skärpning där med, fru Wiker!

Men idag... idag ska jag faktiskt besöka mitt gamla jobb. För idag ska jag gå dit i egenskap av mormor och vara med på Lillprinsessans allra första förskole-sommarfest. Det är verkligen med blandade känslor som jag kommer besöka den festen. Av många olika anledningar. Men det ska bli riktigt kul och mysigt! Jag har sett fram emot detta sedan dottern frågade om vi ville med! Ja, för Mannen i mitt liv (morfar) ska också med! 


Hoppas vädret sköter sig! Det brukar göra det när den förskolan har sommarfest, det har faktiskt varit fint väder alla år!!! 


Maria
8 kommentarer:

 1. Min blogg har blivit som min egna lilla dagbok nästan.
  Ha en fin torsdag och jag läser när du skriver i din blogg :-)
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Så är livet ibland...man har inte lust. Fina mysiga bilder. Tycker om din blogg som den är. Ha en fin dag kram Nina

  SvaraRadera
 3. Sommarfest på förskolan.... så mysigt :) Hoppas verkligen att ni fick uppehåll för det har ju regnat i stort sett hela dagen. Även om det behövs, så varför just när man vill att det ska vara fint väder.

  SvaraRadera
 4. Skriv När du känner för det�� Skriv om Vad du känner för att skriva�� Det är din blogg och du Gör som du känner��Kikar in lite titt som tätt för att få inspiration och ta del av allt du delar med dig��

  SvaraRadera
 5. (Det ska vara glada "smajlisar", inte ??? :) :)

  SvaraRadera
 6. Det måste vara lustfyllt och inte kravfyllt, då blir det fel.
  Med precis allt. Tycker du gjort rätt som lyssnat på vad DU behöver och inte anmält dig som vikarie förrän det känns rätt för dig. Å hade jag varit som du hade jag inte gjort det nu innan sommaren....
  Ta hand om dig och ha en underbar helg!
  Varma kramar Anna

  SvaraRadera
 7. Det var värst vad du bannar dig själv idag. Ingen fara, vännen. En blogg blir så mycket bättre när man skriver när man har lust, om det man har lust att skriva om. En blogg som rakt igenom är "perfekt" och genomtänkt blir platt och tråkig. I mina ögon då. Och att läsa och kommentera andras bloggar finns det ingen lag på. (Även om det såklart är trevlig!).

  Jag gillar din mix av områden som du skriver om. OM jag absolut skulle tvingas välja av de åtta områden du radar upp så skulle det nog bli utflykter/resor/restaurangbesök och inredning/hemmafix. Och såklart det kommande bygget, med allt vad det innebär.

  Önskar dig en fortsatt fin fredag!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 8. Hei, jeg vil dele mitt fantastiske vitnesbyrd Etter å ha vært i forhold til Ektemann i årevis, brøt han med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har For ham ba jeg ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg sendte postkassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg gitt et løfte om at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, vil jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staveren som hjalp meg med mitt eget problem. e-post: babaidadawiseman01@gmail.com
   Du kan sende e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  Kjærlighet Stavninger
  Tjen gode penger eller vinn en lotteri.
  Oppnå suksess i virksomheten.
  Åndelige problemer.
  Vinn rettssaken.
  Se etter din livspartner.
  Få en godt betalt jobb.
  Få kontroll over ekteskapet ditt.
  Motta favør og få tiltrekning fra folk.
  Få tilbake tapte penger.
  Helbred deg av alle sykdommer. både herdes og uhelbredelig.
  Løs svangerskapsproblemer og velsigne deg med babyer etc ...

  Ta kontakt med denne flotte mannen hvis du har problemer med en varig løsning
  gjennom babaidadawiseman01@gmail.com
  WhatsApp: +2348136951551

  Takk meg senere

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...