onsdag 6 februari 2019

Det får nog bli onsdagsmys!


Tjoo... onsdag och mitt i veckan! Onsdag och "Lillelördag". Onsdag och soool! 
Ja, men hur mysigt är inte det?! 

Jag tänker nog faktiskt göra lite onsdagsmys av den här dagen. 

Jag tänker snygga till lite här hemma. Det vill säga, jag ska bädda, stryka den nästintill obefintliga strykhögen, plocka iordning lite på vår köksö, putsa lite på badrummet och sen är det klart. 


Jo, för det är ju så nu när man är hemma "på heltid"  att hemmet är ju faktiskt nästan jämt städat och iordning. Skönt, tycker jag som mår bäst av ordning och reda runt mig. 

Sen tror jag att jag ska "bjuda till lite extra" till middag när Mannen i mitt liv kommer hem ikväll. Kanske blir det en liten förrätt eller antipasto innan varmrätten. Jo, men det kan det nog faktiskt bli tal om. 

Och eftersom jag tänker laga italienskt, så kanske man får tillåtelse att göra som italienarna... ta ett glas vin till maten, trots att det bara är mitt i veckan...  Kanske. Vi får se. Annars festar vi till med lite bubbelvatten. Kan ju klämma i en lime förstås för ännu en festligare känsla. 


Jag och Ferry ska nog ta en lunchpromenad också. 

Det blev ingen morgonpromenad imorse, eftersom matte var tvungen att vara på VC ganska tidigt för den där "besiktningen av underredet" som sker var tredje år för oss kvinnor mellan 23-49 år.  (Om någon mot förmodan inte vet vad jag menar, så heter det cellprovtagning på ett bättre språk.)

Jag tyckte mig märka att Ferry var lite sur när han förstod att det inte skulle bli någon promenad. Fast han skulle bara veta att jag miljoner gånger hellre hade gått på promenad med honom!  


Nåväl, provet är gjort och nu dröjer det väl fem år till nästa. Det går ju superfort att ta det där testet, ja faktiskt fortare än att hitta en parkering vid VC, och ni vet väl att det är viktigt att ni gör de där provtagningarna, tjejer!? Precis som mammografin, vi ska vara glada att vi får den möjligheten. 

Gratis dessutom.  Så missa inte!Efter provtagningen var jag in och handlade lite mat och sedan hade jag fått sms om ett paket att hämta, så det har jag också fixat. 

Det kan vara så att det är ytterkrukor i paketet... om de inte skickat fel förstås. Jag har inte öppnat än. 


Nu sitter jag och dricker mitt förmiddagskaffe. Jag har mina "rutiner" här hemma, bland annat kaffepaus vid 10-11-tiden. 

Hade varit mysigt att ta kaffet ute på porchen, men det är fortfarande så kallt ute, så jag hoppar över det.  Jag fryser så himla lätt om händerna, även med vantar på...  

Så kaffe vid köksbordet får duga. Jag ser ut på min soliga skog bakom och så kan jag ju blogga samtidigt. Utan vantar. Så kan jag ju lyssna på radio och bara ha lite så där onsdagsmysigt. 
Maria2 kommentarer:

 1. Skönt att ha ordning och reda om sig tycker jag med. Klart man ska gå på dessa mottagningar som är så viktiga. Har själv haft lite problem med just dessa prover som du tagit idag och är jätteglad att dom inte släpper en bara.
  Ha en fortsatt fin onsdag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Underbara vinterbilder i onsdagsmyset!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...