söndag 20 januari 2019

När man fastnar med drömmiga planer om hytter...


Igår kväll blev allt lite senare än vanligt här hemma. Vi satt i badet hela två timmar, innan vi gjorde middag. Så mysigt att sitta där ute i det heta vattnet med kylan i luften.

 Prata om ditt och datt...  Kanske en del om fjällstuga, bland annat. 


Vi gjorde älgfärsbiffar till middag. Åh så gott! Har turen att ena dotterns svärfar jagar... så vi förärades med lite fin färs.  

Tanken var egentligen att vi skulle haft både förrätt och efterrätt. Men efterrätten prioriterades bort för badet och efter badet tyckte vi det blev lite för sent att göra förrätt. 

Lika bra det, för vi blev så mätta ändå. 


Efter middagen satte vi oss i soffan och sippade lite på rödvinet som vi hade till middagen, och fastnade lite med att drömma om inredningen till den eventuella fjällstugan. 

Vi bläddrade i mina inredningstidningar med den allra bästa inspirationen när det gäller fjällstugor. Eller "hytter" som norskarna säger. 

Mannen i mitt liv gillar inredning på en ganska normal nivå, medans jag är mera nördig. Men just när vi pratar om inredning till fjällstugor, så verkar han mera intresserad? ;) 

Vi tittade på bilder på underbara stugor och kommenterade inredningen med "åh vad fint", "det där var bra" eller "nja.. det där väl inte riktigt lika mysigt". 

Så där satt vi intill varandra i soffan och fastnade lite med våra drömmiga planer på detta med en egen fjällstuga, en egen hytte... Så mysigt, så mysigt! Maria


3 kommentarer:

 1. Vilken härlig kväll och Hytter är ju så fina, härligt att få drömma sig bort till. Kram Eva

  SvaraRadera
 2. Vilken toppenkväll ni hade. Mysigt att drömma sig bort i eventuella drömmar som kan slå in.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Vad härligt att sitta så där och mysa och drömma och skapa tillsammans!

  Ha en fin start på veckan!

  Och nope, jag jobbar inte i Sthlm. Jag jobbar i Strängnäs-trakten.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...