fredag 11 januari 2019

Fredag och fredagens


Fredagens outfit. Ny blus från en av klädkedjorna. Är svag just nu för plagg med "hästdetalj-mönstrat"  som betsel och tyglar. Kjolen är också ny, men har hängt på en stol i min ateljé i flera veckor nu. 


Jag fyndade den rejält i en av butikerna på Smögenbryggan i påskas. Äkta mocka och 70% rabatt. Jag brydde mig inte om att den kanske var pyttelite för stor. 

Därav har den hängt i ateljén för jag hade en plan om att ta in den lite i sidorna där den känns lite bred. Vilket inte blivit av eftersom den liksom är limmad i sömsmånen. 


Men nu drog jag på mig den ändå och tja... den funkar. Inga superbra bilder som vanligt. Idag hade jag dessutom inga glasögon på, så jag såg inte hur bilderna blev då i mobilen ;)  

Kan konstatera att det i alla fall var snyggast med boots till...


Även om jag är ledig alla dagar, så är fredag fortfarande F R E D A G.  Vi går in i helgmood och jag fixar något lite extra gott att äta.  Gläds med Mannen i mitt liv som också får ledigt. 


Vi har ätit ett litet "mellanmål" eller en tidig förrätt. Jag hade fixat lite smått och gott. Tända ljus och soft musik strömmade ur högtalaren när Mannen i mitt liv kom hem. 

Kom hem med ett paket till mig. 


När jag undrade igår om jag skulle fixa något speciellt tills han kom hem, undrade han om han skulle fixa något speciellt att ha med sig hem. Något fint? En överraskning?

Jag svarade att överraskningar är ju alltid mysigt... och så tänkte jag inget mer på det. 
Men så kom han med paketet. Och vilken fin present. 

Ett fint underställ i ullblandning. Han tänker på mig som alltid är frusen... Vet vad jag behöver. 

 Det är kärlek det, mina vänner! Jag tokgillar mina underställ och nu kan jag lämna ett annat kvar på Smögen, slipper jag släpa!

Nu piper det till i ugnen. Strax är Hasselbackspotatisen klar och laxen som ligger där och gottar till sig i sitt kryddtäcke. Till det blir det ett par kalla såser och sedan blir det ett varmt spa-bad. 

Det är ju F R E D A G!!!


Maria


4 kommentarer:

 1. Snygg du är! Det var fint med lågskor till också, men bootsen är nog snäppet bättre.
  Men vilket mysigt underställ du fick. Så härligt med en fredagsöverraskning.
  Drinken är inte en "vanlig" Gin och Tonic, nej man känner inte att det är gin. Detta är något helt annat. Annars får vi "bevisa" detta när ni kommer och hälsar på oss ;)
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Jättefin kjol. Passade dig perfekt. Och snyggt med boots till.

  Mysigt med sånt där plock. Och presenter är alltid presenter :-)

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Vilken fin och omtänksam present. Underställ är ju ett måste i vårt land fniss. Ja du fredagar är ju så mysiga. Du är jättefin i den blusen tycker jag, ja kjolen med så klart. Trevlig helg! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Härlig fredag och fredag är fredag oavsett man jobbar eller inte.
  Kjolen var snygg och boots var snyggast till. Fint och snyggt underställ du fick med.
  Ha en bra lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...