onsdag 7 november 2018

Om "förlåt-blommor" och om livet och hur fort det kan förändras...Igår när Mannen i mitt liv kom hem från affären efter att ha fixat lite middagsmat, så hade han blommor med sig. Han sa något om förlåt...  För vad undrade jag ju förstås.  Jo... förlåt för att vi kanske måste ställa in Nice-resan... Gulle... Nu är det ju tur för Mannen i mitt liv att jag faktiskt kan leva med det, det har varit otroligt mycket ändå nu och även om vi ställt in en del grejer och fixat hemma istället så känns det som att ännu en hemmahelg kanske inte är helt fel.  Nice-resan var för övrigt  något han bokade som en överraskning till mig, men fick boka om direkt då den kolliderade med annat som vi hade inbokat. Då suckade Mannen i mitt liv lite sorgset och konstaterade att så gick det när han skulle vara romantisk och överraska... Jo, jo... sånt är livet.


Livet ja... idag har jag varit med i två samtal som handlat om hur fort livet kan förändras. Både när döden plötsligt och oväntat knackar på dörren, men även andra stora händelser som påverkar livet för en hel familj...   Jag har ju själv varit med om en del händelser som påverkat mitt liv för alltid och jag tycker att jag är bra på att leva i nuet och att ta vara på livet.  Ändå tar jag åt mig lite extra när jag påminns om hur skört livet är. 


 När jag serverade middagen till mig och Mannen i mitt liv ikväll, så dukade jag lite extra fint med tygservetter och vi avnjöt ett glas Chardonnay till fiskgrytan. Så gott. Vanligtvis dricker vi typ aldrig alkohol mitt i veckan, men det är ju Lill-lördag och gott var det. Så härligt att sätta lite guldkant på tillvaron (nej, det behövs inte alkohol för det, men som sagt det passade så bra till fisken) och njuta lite extra. Att dammsugaren sedan stod framme intill matbordet och påminde en om att den behövde ut och motionera sig och att jag kokade sönder en glas-skål i micron och att Mannen i mitt liv satt mittemot mig med både skitiga arbetskläder och nävar som såg ut att tillhöra en bilmek av största mått (och nej, det är absolut inget fel med att vara bilmek, men sanningen är att deras nävar brukar vara svartare och skitigare än en kontorsråttas...) eftersom han är mitt uppe i klinkerfogandet i bastun... nej det har ingen som helst betydelse. Det är bara livet och livet är som det är eller vad vi gör det till, och vi ska vara glada så länge vi har det! Maria'6 kommentarer:

 1. Tråkigt med bra på samma gång att Nice-resan blev inställd. Ni har väl vänner där, eller hur var det? Gulligt av mannen din att köpa blommor.
  Ibland kommer döden overkligt nära.
  Ta hand om varandra
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Tråkigt men bra ändå på samma gång.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Ja man ska uppskatta livet och påminna sig lite oftare om att man har det bra. Nice finns kvar tror jag... och jag skrattade när jag läste din kommentar om skomakarens barn. Så du vet. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 4. I'am glad to read the whole content of this blog and am very excited,Thank you for sharing good topic.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera
 5. Självklart kan man mysa till det lite extra emellanåt. Både när man är ren och skitig :-) Faktum är ju att det kanske känns lite extra lyxigt när man är skitig.

  Kram Lena

  SvaraRadera
 6. Hi all dear !!
  great article and information, with your blogcomment.
  I see your blog daily, it is crispy to study.
  Your blog is very useful for me & i like so much.
  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...