fredag 12 oktober 2018

En speciell fredag


God Morgon Fredag! En speciell fredag idag. Precis som den där fredagen för 28 år sedan. Då, den fredagen den 12:e Oktober, träffades jag och Mannen i mitt liv och det där ordspråket "Kärlek vid första ögonkastet" kanske inte stämmer in till exakt 100 %, men nog blev vi kära snabbt! Och oskiljaktiga ;) 


Nu 28 år senare och allt det där som vi gått igenom, så är vi fortfarande oskiljaktiga. Jo, det är väl klart att vi kan vara ifrån varandra, det händer ju då och då att Mannen i mitt liv är bortrest med jobbet t ex. Men i tanken och hjärtat är vi ändå alltid tillsammans. 


Det blir inget speciellt firande här hemma med presenter och blommor och sånt, det klarade vi ju av i Tisdags när vi firade 25:årig bröllopsdag. Förutom en jättefin present, så fick jag också den maffigaste rosbuketten! Jag undrar om han tömde lagret? Han har gjort det en gång när han sa att han skulle ha alla de fem vita (långa kraftiga ståtliga) liljorna som fanns kvar i blombutiken. Expediten hade försynt och lite nervöst berättat "Men de kostar 100 kronor styck..."  


Denna speciella fredag kommer inte bjuda på så mycket speciellt. Jag är ju ledig och hade verkligen behövt sovmorgonen som jag hade tänkt mig... men "Tjing" så slår man upp ögonen kl 5:50 och kan inte somna om. Det är lite kaos i min hjärna för tillfället tror jag. Mycket tankar och annat som ska få plats och så alla idéer och lusten att få klart de där rummen som fixas om. Även om allt är av positiv art så blir det lite mycket av det goda. Jag ska i alla fall göra mig iordning och åka och helghandla. Fredagsbuketten är ju redan fixad, men vi behöver ju en del annat också ;) 


Maria

4 kommentarer:

 1. Ha en fortsatt härlig fredag nu på er fina dag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Vilka maffiga rosor. Tiden går så fort tycker jag. Tänk 28 år... Grattis! Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 3. Under bukett här står också en vacker bukett på bordet ;) kram

  SvaraRadera
 4. Really a beautiful blog.It is very astonishing and marvelous design.

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...