torsdag 4 oktober 2018

En snabbis i hallen med Morris


Hallå, tjoho! Här har ni mig efter snart två veckors paus igen! Oproffsigt att slänga upp några halvsuddiga mobilbilder, när man väl gör ett inlägg! Haha... men så är min blogg ingen proffsblogg heller, det har ni säkert märkt.  Jag hade ju tänkt att ni skulle få lite bilder från min och Mannen i mitt livs USA-resa, när jag väl hinner göra ett inlägg... 


Men det är så mycket annat just nu. Vardagliga saker som jobb, tvätt, städ och de där rummen som ska byta plats och göras klart... och så jetlag på det...  jag hinner inte mer än en snabbis med Morris-klänningen idag! För ni har väl inte missat HM´s samarbete med  Morris? Jag som är lite förälskad i Morrismönstren hade ju så klart koll på det! Ända tills idag... då de släpptes, då hade jag helt glömt bort det!  Dottern A skrev om det på messenger och då mindes jag ju, lägligt nog läste jag det precis när jag slutade jobbet, så jag drog mer eller mindre på en gång, för på nätet gick det inte att handla... det var överbelastat. 


Jag fick i alla fall tag i en blåmönstrad rak, klänning och en sweatshirt i vinrött, som jag köpte utan att prova. Jag brukar ha bra ögonmått ;)  Annars var det rätt urplockat måste jag säga. Och det kan man lätt förstå, för det är riktigt, riktigt billiga kläder det handlar om. Mannen i mitt liv trodde jag hade betalat betydligt mer än de 199 Kr som klänningen gick på. Han är van att prislappen brukar vara högre ;) Nåväl, jag har ingen aning om hur kvaliteten är, men det är lite roligt att köpa sådana här plagg som HM gör i samarbete med någon designer eller något mera känt märke, i mera begränsad upplaga. Och jag kan ju alltid ha plaggen på jobbet ;)  Mönstret är i alla fall toksnyggt!  Så tips om det ännu finns något kvar i butikerna! Och jag... ja, jag återkommer en annan dag med bilder från resan och kanske även lite fler klänningsbilder framöver ;) 


Maria


4 kommentarer:

 1. Snygg du är, klänningen är jättefin. Jag såg i HM's skyltfönster att de ändrade kollektion, så jag förstod att något var på G, men hade inte koll på att det var med Morris. Synd, missade nog något fint nu då. Men men så är det. Jag åker med Daniel till hans jobb i stan ibland på morgonen, och tar sedan spårvagn till mitt jobb. Då passerar man många inspirerande skyltfönster, tur butikerna inte har öppnat ännu:).
  Ser fram emot fler bilder från er fina resa.
  Hoppas allt är bra med er. Vi hörs
  Kram Maria

  SvaraRadera
 2. Åh, Maria, den var söt! Tyvärr är den slutsåld i min storlek! Du passar sååå fint i den! Kramen, Anneli

  SvaraRadera
 3. Den var jättesnygg.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 4. Jisses! 199 kr för den fina! Bra köp! Hade faktiskt ingen koll på detta samarbete förrän jag såg det på sociala medier :-)

  Jag väntar tålmodigt på inlägg från resan! ;-)

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...