tisdag 9 oktober 2018

Att fira 25 årig bröllopsdag


Den nionde oktober 1993, gifte vi oss, jag och Mannen i mitt liv. Hemligt och med tvillingdöttrarna som "vittnen".  Det var en grå eftermiddag och det föll regn med inslag av snö, om jag inte minns fel. Ja, för det var ju rätt länge sedan nu... 25 år liksom.

25 år som man och hustru. Helt galet vad tiden rinner iväg! Fast så mycket vi hunnit med. Renoverat ett hus, byggt två, köpt fritidshus, fått fyra barn och tre barnbarn.... flyttat 20 mil för att vardagen krävde det. Gått igenom både glädje, sorg och tuffa tider. Saker som inte helt sällan gör att människor går skilda vägar har nog bara sammansvetsat oss ännu mer. 

Jag tänker inte skriva spaltmetrar om hur fantastisk Mannen i mitt liv är på alla sätt och vis, för det fattar ni ju ändå så klart! Och det tycker väl förhoppningsvis alla ni andra om er äkta hälft också, hoppas jag! 

Jag blir varm i hjärtat när jag tänker på Mannen i mitt liv, han som jag upplever så mycket tillsammans med, han som jag känner mig trygg med, han som kommit att bli min allra närmsta vän.... det allra bästa med honom är att han är Mannen i MITT liv! 

Och hur firar man en 25:årig bröllopsdag då? Tja... vi har pratat om att köpa nya ringar, att ha en större "25:årig bröllopsdagsfest"... men det har ännu inte hunnit bli något av varken det ena eller det andra. Inte än i alla fall... Men det kan hända att vi ställer till med fest i vår istället.  Det blir i alla fall champagne, efter arbetsdagens slut. En arbetsdag som såklart toppas med Apt (kvällsmöte, arbetsplatsträff) dagen till ära... ;) 

 I helgen kan vi även fira att vi varit ett par i 28 år ... som jag brukar säga: Oktober är verkligen min kärleksmånad! 


Maria


5 kommentarer:

 1. Stort grattis till er båda.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Stort grattis till er på bröllopsdagen! Ni är så fina och passar så bra ihop <3. Så passande med APT dagen till ära... Men ni får fira desto mer när du kommer hem.
  Större bröllopsfest till våren låter trevligt, vi kommer ;) ;) ;)
  Ha en jättemysig kväll. Daniel hälsar också.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Varmt grattis till er här också! Så imponerad över hur alla lyckas! <3

  Kram Lena

  SvaraRadera
 4. Grattis <3 vi har 16 årig bröllopsdag på fredag kram

  SvaraRadera
 5. Hej hej och grattis här inne också..;) Ja nog är det lite speciellt då man hängt i hop så länge...man blir ju lit esom tvillingsjälar.....man är ju bästa vän med sitt livs kärlek..;)

  Å så snygg du är som klänningsmodell. Du passar verkligen jättebra i glasögon...kanske borde bli glasögonmodell också...;)
  Kram fina du!
  Katarina

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...