fredag 6 juli 2018

Å plötsligt bara tänker jag...Igår när jag satt  där i TV-soffan och hade kollat klart på något gammalt avsnitt av Sommar med Ernst, så bara får jag en idè.


Jag riktar blicken mot hörnan i andra änden av TV-rummet och funderar på om jag skulle flytta på det söta gamla månbordet?

Sånt där kommer jag ofta på "bara så där", när jag fäster blicken på något i inredningen. Nu funderade jag på om månbordet skulle flytta till den plats där det vita lilla avlastningsbordet står. (Det som hamnade där för att det inte fick plats i sovrummet i Wikers Bohus när vi satte in en fönsterdörr där) Vart det bordet ska ta vägen har jag inte riktigt tänkt, däremot.

Tanken var också att den gamla resväskan och hattasken skulle flytta ner till Wikers Bohus, men när jag satt där och funderade på det där med bordet, så funderade jag på om de
skulle bo kvar här hemma...? Ja, det är sånt som jag plötsligt bara tänker på... "så där bara" i förbifarten, liksom. Det kanske inte är så himla konstigt egentligen, för jag tänker nog i inredningsbanor ganska mycket av min vakna tid ;)


Jag sparar  den eventuella flytten till efter semestern, för jag har planer på att byta ut den runda spegeln också, så det får bli ett projekt efter semestern helt enkelt.  Om jag inte tänker något annat helt plötsligt....? Maria

4 kommentarer:

 1. Vet när jag fick sådana ryck när vi bodde i huset i Sverige. Så satte man igång och snurra runt med möbler och saker. Här i vårt lilla hus nu i Spanien går det inte att möblera om (som tur är) möblerna står där dom står.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Ett kvinnligt fenomen tror jag faktiskt...😊👍☘🌼
  Kraaam Kate

  SvaraRadera
 3. Önskar att jag fick såna där tankar..det är mest mannen som flyttar runt kramis

  SvaraRadera
 4. : ) varför inte...?
  Skönt när man kan fundera på såna oviktiga saker egentligen. Lite lagom.
  Ha en toppen vecka!
  Kram Kia

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...