onsdag 2 maj 2018

Mysig start på Maj


Så var vi inne i Maj månad, så fort det gått... Snart både försommar och sommar... Hemma hos oss inleddes Maj på mysigaste vis med en Lillprins som sov hos oss från sista aprilkvällens grillning. Hans föräldrar och lillebror hade vi skickat hem efter maten. Lillprinsen behöll vi för vi hade ju planer för den lediga Första Maj, jag och Mannen i mitt liv....

Så mysigt att få gosa lite med ett nyvaket litet barnbarn så där... Kramas lite och småprata lite. Äta frukost tillsammans och göra oss färdiga... Färdiga för en tur till Dalarna. Vi gjorde nämligen en dagstur upp för att hälsa på bådas våra föräldrar, och det var ju förstås lite extra mysigt att komma sådär som en mormor och morfar, hem till ens egna föräldrar. Livet förändras...  Liten blir stor... och små barn växer upp och blir föräldrar och morföräldrar... Vi fick en mysig dag, även om det blev en ganska snabb visit, och Lillprinsen förgyllde nog mångas dag med sin charm och livliga lekfullhet.
 
 
Under resan upp så snackade han om allt möjligt, både saker som vi förstår och även annat... Det var inte tyst många minuter. Men när vi åkte hem... då var det en trött kille som sov halva resan.
 
 
Vi kom hem "i tid" och utfodrade Lillprinsen med lite mat, hans föräldrar var i närheten hos några vänner och åt middag, så vi lät dem göra klart det i lugn och ro och vi passade på att mysa och leka lite här hemma. Ser ni... "stackars barn" som får ha sina leksaker i avlagda vinlådor... haha... Mormor vill gärna att han ska ha saker att roa sig med, men förvaringen måste ju passa in i resten av inredningen...
 

Han har full koll på vad som ligger i vilken låda och reagerar direkt på om jag ändrat på något ;)  Vi lekte en stund och när hans föräldrar sen kom vid 19-tiden, så var det en trött men säkert mycket nöjd, nybadad kille i pyjamas som de fick med sig hem. Han hade säkert haft en rolig dag, åtminstone svarade han det i alla fall när man frågade honom... Och mormor och morfar... ja de fick verkligen en jättemysig dag!  Tackar hans föräldrar för lånet!

 
 
 
Maria

3 kommentarer:

 1. Vilken härlig helg ni haft med barnbarnet. Bra lösning för leksakerna.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Men så underbart mysigt! Förstår att ni alla tre var väldigt nöjda!

  Kram Lena

  SvaraRadera
 3. Hej Maria,
  Tänk att du har barnbarn! Du som ser så ung ut....Det har min syster också och det är så mysigt men lite overkligt för vi tänker ju på oss själva som typ 30-åringar, eller hur :-)
  Fina bilder!
  Kramen, Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...