tisdag 29 maj 2018

Favoriter som kanske får ner mig i vattnet...?


Jag är nog den största, absolut största, badkrukan som finns! Nej, inte när det gäller spa-bad med 38 grader varmt, förstås, men annars... att bada i sjöar eller hav... HU vad kallt, säger jag bara!!! När jag var yngre, så ung så jag fortfarande räknades som barn, då var det annat. Då badade jag gärna, men i vuxen ålder... nej, det har inte blivit många dopp de senaste åren...

Men nu när vi faktiskt köpt ett hus väldigt nära havet och med badplats också väldigt nära, då känner jag liksom "pressen"... ;) Jag har köpt lite nya bikinis som ska bäras på stranden. Jag har ju ett speciellt favoritmärke, när det gäller bikinis. Ja, jag har liksom upptäckt att de passar min kropp väldigt bra, så nu köper jag inga andra. Jag har ett helt gäng som används i spa-baden både hemma och i Wikers Bohus, men ett par av dem som jag haft rätt länge har blivit lite fula av kloret, så nu har jag köpt lite nytt till saltvattensbaden. 

Och för att jag kanske ska kunna känna mig bekväm med att gå runt på badstranden så har jag köpt en matchande "strandtunika" också. Så jag slipper känna mig så otroligt avklädd. Badstränder och bikinitraskande är nämligen inte heller min grej ;)  
Så det återstår att se nu då, om dessa favoriter kanske kan få mig att hänga på badstranden och även kanske kan få mig att doppa mig? ;)


Maria

7 kommentarer:

 1. Snygga badplagg du hittat så jag tror säkert att du kommer spendera tid på stranden, och säkert ett dopp med.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 2. Jag har kikat på den bikinin med blåturkosochvit kupa, jättefin. Den andra var också himla fin, jag skulle med vilja uppdatera mig på bikinifronten. Och egentligen gillar inte jag heller att gå omkring i bikini, men jag har inte hittat någon snygg strandtunika ännu. Skulle vilja ha med mig en ny till Marina.
  Badat har jag redan gjort i år, så skönt.
  Ha det gott
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Snygga inköp, och det där med vara bekväm på stranden.... Nej fy,inte alls..
  Ha det gott i värmen !!
  Kraaam Kate

  SvaraRadera
 4. Snygga bikinisar. Jag måste också köpa nytt. Strandtunika är ju kanon. Ha en skön helg! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Hej Maria,

  Först av allt, tusen tack för dina kommentarer på min blogg! Jag blir så glad och det värmer.

  Oj så mycket snyggt! Här törs man ju knappt titta in längre på grund av frestelsen att köpa något snyggt, jag som har köpstopp och allt...Men ett par klänningar från Stockholms Klänningsfabrik har du dock korrumperat mig att köpa :-) LoL!

  Jag använder alltid tunika eller sarong på stranden. Jag har lite lår och bak så jag känner mig inte helt bekväm utan. Tur att det finns så mycket snyggt.

  Kramen!

  Anneli

  SvaraRadera
 6. Snygga inköp ! Fin kväll
  Kram Pia

  SvaraRadera
 7. Hej Maria,
  Vi saknar dina blogginlägg!!!!
  Jag hoppas att allt är bra med dig och din familj och att inget har hänt.
  Kramen, Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...