fredag 4 maj 2018

Där står helgbuketten... (på köksbordet som jag är så galet nöjd med)


Ja men på något vis så är det ett "måste" med en bukett blommor till helgen... Man blir glad av det. Åtminstone blir jag det!
 

 
Ibland köper jag flera buketter och sprider ut där vi brukar "hänga"  under helgerna. Ja men på köksbord, köksö, uterumsbord, soffbord i finrummet, soffbord i TV-rummet... listan blir lång och inköpet dyrt... ;) Den här gången blev det dock bara en bukett till köksbordet. Än så länge...
 

På köksbordet hamnade också mina små shoppingpåsar från dagens huvudstadsbesök. Jag var där på ett litet uppdrag på förmiddagen och hann också med en lunch med dottern A.  Några mysiga timmar och nu är jag hemma igen.
 
 
Shoppingen gick i blått och natur...
 

Blått och natur är också tonerna i köket, efter att jag bytte gardiner igår kväll. Tokgillar de här blåa gardinerna! Både färger och mönster.
 

Tokgillar också den nya matgruppen i köket. SÅ himla nöjd! Den är så mycket jag eller vi...
Pricken över i, är ju också att vi fixat dit en matta under. HUR har jag klarat mig utan matta tidigare kan man ju undra så här i efterhand. Så skönt ju, mera ombonat!
 
 
Några kuddar är bortrensade också på soffan och jag "måste" göra något åt dynan som är klädd med svart tyg. Tillsvidare har jag slängt på ett skrynkligt underlakan  ;)  Behöver ju som sagt något i beige eftersom stols-sitsarna är beige.
 
 
Stolarna är riktigt, riktigt sköna att sitta på. De är liksom formade efter ryggen.  Höga ryggar. Ja jag blev så himla nöjd med den mörka bordsskivan också och det är så lätt att fälla upp butterflyskivan och göra bordet längre. Och... jag nämnde ju något om det där sideboardet... jag har beställt det! Kommer nog i mitten av maj, hoppas jag.
 
Men nu ska jag hänga lite här i köket med mina två förstfödda med eras små söta barn! De har bjudit in sig på middag via Mannen i mitt liv, så kanske butterflyskivan fälls upp ;) En fin kväll till er alla!
 
 
 
Maria

3 kommentarer:

 1. Väldigt fin matsalsgrupp. Men skulle du inte ta soffan ner till Bohuset? Kanske bara jag som inbillar mig. Blått och natur är så somrigt och fräscht. Trevlig helg Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Förstår att du gillar dina gardiner för dom var så snygga.
  Ha en fin lördag.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Hej Maria,
  Vilket snyggt matbord! Jag hade ett liknande från Artwood som jag sålde när vi flyttade till USA. Vad kul med lite nya småsaker i shoppingpåsarna. Jag skall planera att leta efter en rund Morrisbricka till mitt nya kök nästa gång vi åker till Stockholm. Jag begöver ha en bricka under kaffebryggaren på köksbänken. Älskar Morris som är lika krispigt som Svenskt Tenn.

  Kramen, Anneli

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...