onsdag 9 maj 2018

Bara en sak i huvudet och tack för komplimangerna

 
Snart stundar långledigt och jag har bara en sak i huvudet....
 

 
Eller... det handlar i alla fall  bara om en sak...
 
Västkusten. Bohuslän. Smögen. Wikers Bohus. Klippor. Sol. Promenader. Glädje. Lycka. Nyfikenhet. Gemenskap. Avkoppling. Längtan.
 
Ja, men ungefär det upptar mitt sinne och mina tankar.
 

Den hemklickade klänningen förresten , det var den röd-blå-vit-mönstrade saken. Det var lite gråbeige i den också ;) Den låg i postlådan igår. Snabb service! Det kommer också bli en perfekt klänning att traska runt i på kusten... Och stort tack för alla fina komplimanger (här och på Fb) Jag har bestämt mig för att köpa den där blå "transparenta" saken också.  Jag behöver ju faktiskt en festligare klänning till både student och dop... Ni som inte har någon aning om vilken jag surrar om, ni hittar den här.  Men nu är det dags att göra sig klar för veckans sista arbetsdag! So long!
 
 
Maria

4 kommentarer:

 1. Fin den med och så förlåt om det där med skorna. Jag trodde det var liksom företagets. Sorry! Ja fast vi kan ju inte tycka likadant om allt eller hur. Bästa kramen och ha det så jättemysigt. / Pia

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite långledigt och vilken snygg klänning du klickat hem.
  Kram Carin

  SvaraRadera
 3. Hej Maria,
  Först vill jag tacka för dina fina kommentarer på min blogg! Tusen tack! Oj vilken snygg klänning! Precis min stil! Det var också min favorit från det förra inlägget. Och så älskar jag paisley, och rött och blått som är så krispigt ihop. Hopas ni hade en alldeles underbar långhelg på västkusten. Ni gör mycket mysigt! Man skall vara vid vattnet och helst havet...Jag får nöja mig med Siljan och Orsasjön tills vidare :-)
  Kram och ha en fin vecka!
  Anneli

  SvaraRadera 4. تعتبر شركة ركن كلين من اولى الشركة التى له اسما فى مجال خدمات التنظيف بالرياض شركة تنظيف سجاد بالرياض,شركة تنظيف كنب بالرياضنحن لدينا احدث المعدات لجلى وتلميع السرميك وافضل المنظفات التى تستخدم فى مجال التنظيف الشامل بالرياض ، اذ كانت تبحث عن شركة تنظيف له اسما عريق ولديها الخبره فى التنظيف عليك الاتصال على شركة ركن كلين .
  شركة تنظيف ستائربالرياض
  شركة غسيل موكيت بالرياض
  شركة غسيل سجاد بالرياض
  شركة غسيل كنب بالرياض
  ارخص شركة تنظيف بالرياض
  ارخص شركة تنظيف منازل بالرياض
  شركة تنظيف واجهات حجر بالرياض

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...