torsdag 15 mars 2018

För att man kan (och ett par filmtips)

 
 
 
 
Jag brukar säga att var sak har sin tid... bara det här med barn, t ex...
 
 
Det är ju fantastiskt att ha fått barn och det var fantastiskt när barnen var just barn... numera är ju våra döttrar vuxna alla fyra. Yngsta dottern är ju inne på sitt 20:e år och är den enda som bor hemma.
 

 Men som nästan 20:åring så är man ju rätt självgående ändå, även om man bor hemma. Det är ju faktiskt inte ens säkert att man sover hemma varje natt. Kan ju vara så att det finns en pojkvän som vill ha hennes sällskap.  Ja, men då har ju föräldrarna huset för sig själva och bestämmer helt och hållet själva ;) Då kan det ju hända att man börjar en söndagsmorgon med att se på film till frukosten! Något man inte lika lätt gjorde när barnen var små. Som sagt var sak har sin tid... det är lika fantastiskt att ha vuxna barn! Och klart man äter frukost i soffan och kollar på film samtidigt för att man kan!!! ;)
 

Vi såg en ganska spännande dansk film som utspelar sig i ett hotellrum med bara några få skådespelare. Kanske kändes den lite smått seg i början, men den artade sig och är klart sevärd!

 
Vi avslutade samma söndag med att titta på en annan film. Kvalitetsmässigt var denna amerikanska verklighetsbaserade film klart bättre! Handlar om terrorattacken i samband med Boston Marathon. Se den! Riktigt bra!
 
 
 
Maria
 
 
 


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...