måndag 12 februari 2018

Kommer hon idag?


Jag går ju i väntans tider som ni kanske vet!? Jag väntar på mitt tredje lilla barnbarn. Det ska tydligen vara en flicka som gömmer sig inne i min dotters stora runda fina mage. Jag har sytt ett lapptäcke i rosa toner. 


Vaggan som min pappa gjorde när jag väntade mellandottern A, är levererad hem till de väntande föräldrarna. Bäddad och klar. Som allt annat...klart... klänningarna hänger på rad där i hennes rum, de små små mjuka tröjorna och byxorna är prydligt ihopvikta i byrån... de har allt klart. Och kanske, kanske kommer hon idag, på min mammas födelsedag..? Det vore extra roligt om hon kommer just idag, eftersom hon kommer bära sin gammelmormors tilltalsnamn som mellannamn som även jag bär som mitt mellannamn.


Maria

5 kommentarer:

 1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 2. Åh så mysigt med ett barnbarn till<3. Vem vet hon kanske redan har kommit nu:). Eller så blir väntan längre, vem vet. All lycka till till föräldrarna och er.
  Vilket jättefint lapptäcke! Så gulligt.
  Kram Maria

  SvaraRadera
 3. Oh så spännande, och vilkert vackert lapptäcke. Kram Eva

  SvaraRadera
 4. Men åh, så spännande! Kan tro att man blir alldeles prillig av alla vackra tjejkläder. Jag hade nog gått bananas tror jag. Lapptäcket är superfint verkligen. Och såååå roligt att följa med på resan i vardagsrummet.
  Kram från Rektorskan
  http://happyvardag.se/2018/02/12/landet-atstord/

  SvaraRadera
 5. Så gulligt! Härligt att vänta på ett till litet underverk!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...