fredag 23 februari 2018

Förmiddagshäng i bistron

 
 
En liten uppdatering från Wikers Bohus!
 

Mannen i mitt liv har suttit i telefonmöte till och från sedan i morse. Han är alltså inte lika ledig som jag, men kan ju till skillnad mot mig, jobba hemifrån.  Jag har inväntat leverans på ett par sänggavlar och vi har även haft en lokal snickare här då vi troligtvis kommer låta renovera husets fasad.
 

Däremellan har jag roat mig med att hänga i bistron. Ni vet vårt lilla kök i bottenplan. Vi hade köpt med oss en matta som jag lagt på under köksbordet. Köksbordet är Mannen i mitt livs bortgångna mormors gamla bord. Jättecharmigt, tycker det passar så bra där nere eftersom det inte är så brett. Stolarna är våra avlagda köksstolar hemifrån.
 


Jag är inte mycket för det där med dukar... men för typ 25 år sedan hade jag dukar på köksbord, soffbord och byråer... och min mamma virkade några fina dukar åt mig. Nu tyckte jag det passade att en vit virkad duk i en fin form fick ta plats på det gamla köksbordet.


Hissgardinerna som är randiga i vitt och beige, satt på plats när vi tog över huset. Det blir en blandning av fransk bistro/lantkök med marina inslag i den där lilla bistron. Jag tror det blir bra! Vi är så galet nöjda med detta hus och det växer liksom mer och mer fram ett hem. Tanken är ju att vi ska renovera detta lilla kök och sätta in nya köksskåp, bänk, diskho, kyl, spis... ja, nästan rubbet ska ju bytas ut så småningom. Men jag tycker köket blev rätt charmigt så här med, tills vidare.
 

De där fina burkarna som jag köpte hemma på ICA har tagit plats på diskbänken. Hade tänkt ha dem på en svart hylla på väggen som ska få tapet (bakom bordet) men, det kommer bli lite rörigt med burkarna mot den mönstrade tapeten som jag tänkt mig... Bäst att inte ha för bråttom med att fixa saker, innan man tänkt klart ;)  Se där ja, nu har jag lunchat klart samtidigt som jag gjort detta inlägg och när Mannen i mitt liv strax är klar med sitt telefonmöte, så ska vi gå ut och ta en nypa havsluft!
 
 
 
Maria4 kommentarer:

 1. Mysigt att fixa och dona i er Bistro. Det ser så charmigt ut. Härligt att ni boar in er ordentligt:). Huset är ju så jättefint och stort, inte alla som har tre kök:).
  Det där med telefonmöte känner jag igen:). D hade ett vid köksbordet i går eftermiddag:).
  Kram och ha en toppenhelg

  SvaraRadera
 2. Man i telefonmöte känner jag också igen typ hela tiden!

  Din idé om blogg-fikaträff senare i vår låter super tycker jag!

  Ha en mysig ledighet!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 3. Livskvalite så härligt ni har det kram

  SvaraRadera
 4. Thank for your very good article! i always enjoy & read the post you are sharing!

  หนังออนไลน์

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...