torsdag 7 december 2017

Två nya klänningar på två dagar


Ni som hängt med mig här på bloggen ett tag har väl knappast missat att jag är smått galen, när det gäller klänningar....? 


Ja, jag har faktiskt så många klänningar att jag inte ens har koll på hur många jag har. Jag rensade ur och gjorde mig av med ett gäng när de var drygt hundra till antalet, men jag skulle nog tro att det är närmre hundra igen... 


Jag är riktigt svag för klänningar och har svårt att motstå en snygg klänning! Förra veckan fick jag hem två stycken, på två dagar... Båda två var sådana jag tittat på under hösten. Den ljusare är från ett märke som heter Eriks Fabriker. Den första klänningen jag äger från det märket. Den klickade jag hem när det var Black Friday och jag kunde spara 25%. 


Den mörkare, med brun botten är från ett märke som på kort tid blivit ett favoritmärke hos mig. Stockholms Klänningsfabrik. Detta är min tionde klänning från det märket och den här köpte jag från deras rätt nyöppnade webbshop.  Så två nya snygga klänningar i färger och modeller som faller mig väl i smaken har flyttat hem till mig! 


Maria

4 kommentarer:

 1. Å suck så vackra! Jag är också en klännings-tjej men det var du som gjorde att jag upptäckte Stockholms Klänningsfabrik. Jag älskar hur de är skurna. Det passar mig som är lite kurvig. Ilse Jacobson har också klänning i liknande skärning.

  Lucky you! Såå fina.

  Kram, Anneli

  SvaraRadera
 2. Du var så snygg i den mörkare, verkligen jättefin. Den ljusa är också jättefin, men den har jag ju inte sett live..ännu...:)
  Min som jag beställde från Ilse Jacobsen kommer åka tillbaka igen.
  Fredag i morgon, så himla skönt.
  Kram på dig min vän
  /Maria

  SvaraRadera
 3. Du har väldigt bra smak. Jag gillar också klänningar och beundrar de där från just Stockholms Klänningsfabrik. Faktum är att jag såg dem allra först här inne hos dig. Men eftersom jag lever en bit från Stockholm och inte har haft möjlighet att prova så blir jag lite tvek. Vilken storlek har du? Kram från Rektorskan
  http://happyvardag.se/2017/12/07/ups-and-downs-och-allt-dar-emellan/

  SvaraRadera
 4. Very nice your blog and article. I like this blog thank for sharing.

  เย็ดสาว

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...