lördag 16 december 2017

När man grottar ner sig med tyger inför en tight deadline...
Sedan i torsdags eftermiddag har jag tillbringat MÅNGA timmar i mitt arbetsrum,  mitt syrum...min egna lilla ateljé här hemma i Villa Wiker.
 

 
Jag syr inte mycket nuförtiden. Vet egentligen inte riktigt vad det beror på men avsaknad av inspiration/skapandelust säkert... Jag syr så sällan att jag till och med fick föra här om dagen att det finns en äldre kvinna där ute som läser min blogg och har reflekterat just över att "Maria syr inte så mycket nu..."  (Hon tyckte tydligen om att titta på mina sydda alster =) )
 

 Ja, ibland nästan skäms jag när jag tänker på hur fina maskiner jag har som så länge fått stå och samlar damm... Men nu så blev det lite ändring på detta!
 

För plötsligt så stod det klart för mig att jag behövde sy en dopkudde. En ganska så tight deadline eftersom dopet är idag...  Och mitt i allt kom jag ju på att "den andra ungen fick ju en vimpel också..."
 

Både kudde och vimpel är nu klara efter många timmars jobb och jag kan bara konstatera att jag är som mest effektiv när tiden är lite knapp. Det bådar ju gott inför julens fix som är kvar ;)  Men idag blir det inte så mycket tid för julfix, idag är det dop och tvåårskalas för Lillprinsarna!  Och förresten, det var riktigt riktigt kul att sy....
 
 
 
Maria
 

3 kommentarer:

 1. Vilken vackert "snabbjobb" det blev!!! Och samma här... kommer sällan till skott, trots att jag har en fin maskin som står nere i min "atelje"... ;) ;) Lite julstrumpor håller jag i alla fall på med just nu, typ sista minuten.
  Tror säkert att dopet blir en fin tillställning också denna lördag!
  Ha det gott finaste Maria, kram Kate


  SvaraRadera
 2. EIN WUNDERSCHÖNES MOTIV
  ein süßes GESCHENK...

  wünsche noch einen schöne WEIHNACHTSZEIT
  bis bald die BIRGIT aus TIROL

  SvaraRadera
 3. Men alltså, wow! Så fina! Det är svårt det där med inspiration. Såna där saker är ju svåra att pressa fram.

  Hoppas ni fick en fin dag!

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...