tisdag 3 oktober 2017

Tisdagar


Jag gillar inte tisdagar. Eller tisdag är den dag jag gillar minst av veckans alla dagar åtminstone. 


Jag vet egentligen inte varför. Men jag vill minnas att jag känt så väldigt länge. Egentligen är det ju ingen skillnad på om det är måndag, tisdag, eller onsdag...  Jag undrar om det är självaste namnet tisdag... peta in ett R och ett T så blir det ju tRisTdag = trist dag  ;) Eller så är det så att just tisdag känns som att veckan "segat" sig fram...? Man kan ju försöka lura sig själv med att kalla det "Lill-fredag" eftersom onsdag är lill-lördag... ;) 


Nåväl, det är ju knappast så att jag går runt och tycker att tisdagar är jobbiga på något vis, utan det är mer en "grej" som hänger i helt enkelt. Tisdag är veckans minst roliga dag ;)  När barnen var små och alla bodde hemma hade vi kvällsfika på tisdagar, tisdagsfika med något gott fikabröd. Vi tyckte det var ett trevligt sätt att sätta guldkant påa n vanlig tisdag, eftersom vi annars typ aldrig fikar. Men det har blivit lite si och så med det när döttrarna flyttat iväg en efter en... Men kanske dags att åter-införa det!? Har ni någon veckodag som är "minst bäst" av veckans alla dagar? Maria

8 kommentarer:

 1. Du kanske måste hitta på något positivt på tisdagar? Jag vet inte vilken dag jag gillar sämst ... Måndagar är ju en klassiker förstås. Fredagar gillar jag delvis, men delvis ogillar jag att jag alltid är så trött på fredagar ... ;)

  SvaraRadera
 2. Så mysigt på bilderna! Jag gillar inte onsdagar, trots att det kallas lilla lördag. Har hänt så många oturliga saker på onsdagar för mig.
  //M-L

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det kan ju lätt bli så att man får en viss "otursdag" om det händer mycket negativt en specifik veckodag... För mig har det egentligen aldrig hänt något specifikt, det är nog bara det att jag gillar tisdagar minst av veckans dagar. Veckan har börjat, men inte kommit igång riktigt och långt till helg ;)
   /Maria

   Radera
 3. Nä, inte direkt. Dagarna avlöser varandra i en väldans fart....

  Nu har vi blivit med häst och det ska bli himla spännande. Hon är ju inte riden så mycket utan har varit en körhäst så de får jobba ihop sig tillsammans. Men det är lite kul att man kan köra henne också. Verkar så mysigt!
  Jo, det är inte lätt att provrida men därför var det bra att M kunde provrida 2 dagar på de som verkade vara något. Dag 2 var hon lite mer avslappnad och visst lite mer om hästen så då blev det bättre. Sen är det såklart en omställning för hästen åka transport från Skåne till nytt ställe men de får ta det sakta men säkert. Hur gammal var Egon?
  Kram Kia

  SvaraRadera
 4. Hihihi, kan inte låta bli att fnissa lite. På mitt jobb kör vi ju gnälltisdagar ett sätt att kanalisera gnället en dag i veckan. Kram på dig och hoppas onsdagen varit sååå mycket bättre.
  http://happyvardag.se/2017/10/03/moter-hosten/

  SvaraRadera
 5. Ja, ge tisdagarna lite vardagslyx om du tycker att de är trista. Kram.

  SvaraRadera
 6. Så stiligt ni har hos er.
  Hoppas du får en trevlig helg i alla fall.

  SvaraRadera
 7. Nä, kan nog inte säga nån speciell dag som är extra tråkig faktiskt.

  Kram Lena

  SvaraRadera

Tack för att du tittade in! Lämna gärna en hälsning så hittar jag tillbaka till dig.

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...